ISTORIJA JE ISPISANA U ZAVLACI: Srpskoligaš iz Priboja je ostvario trijumf, ali će se ovaj meč prepričavati godinama!

Autor:

Sport

25.04.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki uspeh za Jedinstvo, dokaz odličnog rada u poslednjih par godina.

ISTORIJA JE ISPISANA U ZAVLACI: Srpskoligaš iz Priboja je ostvario trijumf, ali će se ovaj meč prepričavati godinama!

Foto: YouTube.com/printscreen/Fudbal Zapadne Srbije

Jučerašnji dan u Zavlaci bio je rezervisan za fudbalski spektakl, domaće Jedinstvo ugostilo je sastav FAP-a iz Priboja, u okviru 1/4 finala Kupa FS Regiona Zapadne Srbije.

Republika

Do istorijskog "pohoda" na kup stigao je tim iz Zavlake, koji se trenutno nalazi u gornjem delu tabele Mačvanske okružne lige, dok su gosti iz Priboja članovi Srpske lige Zapad, gde vode veliku bitku sa Borcem iz Čačka za šampionski pehar.

Kombinovani sastav FAP-a odlično je ušao u meč i u šestom minutu uspešno je iskorišćen kiks štopera Jedinstva, Veljko Grujić je stigao do lopte pre golmana Anđelkovića, 1:0 za goste.

Ubrzo su gosti imali šansu preko jako lepog udarca, ali je golman Jedinstva paradom sprečio pogodio, zatim su pretili iz kornera, ali bez promene rezultata. Na drugoj strani prva prilika za domaćina, udarac iz ugla, gužva u kaznenom prostoru FAP-a, ali lopta ide preko gola.

Prete gosti dugim loptama, nakon prve nisu uspeli, ali je nakon sledeće viđena promena rezultata. Prodor po desnoj strani, odličan pas u peterac rivala, na drugoj stativi Marko Otašević reaguje, 2:0 u 15. minutu.

Republika

Foto: FK FAP Priboj

Srpskoligaš siguran

Pokušavaju domaći direktno iz slobodnog udarca, ali udarac ide preko gola. Na isteku 22. minuta nakon odlične kombinacije par fudbaler FAP-a, u prilici se našao Zehrudin Mehmedović, i istu je pretvorio u gol, 3:0.

Do odlaska na odmor gosti su pokušavali udarcima iz daljine, ali nisu uspeli da postignu još koji gol, domaći su bili bezopasni po golmana Lučića. Za vreme pauze izvršene su izmene na obe strane terena.

Tokom drugog poluvremena igrači sa manjom minutažom u redovima srpskoligaša su hteli da se pokažu i dokažu, kako bi zaslužili ozbiljniju priliku i u ligi. Prilika je bilo pred golom domaćina, ali je iskorišćena na pravi način samo jedna. Rezervista Marko Jović na isteku sat vremena igre pogodio je za konačnih 4:0 u korist kluba iz Priboja.

Jedinstvo (Zavlaka) - FAP (Priboj) 0:4 (0:3)

Jedinstvo: Anđelković, Vragolić (od 46' Dojić), Antonić, Petrović (od 54' Todorović), Mi. Ilić, Nešić, Pavlović, Pantić (od 79' Sakić), Nestroović (od 79' Marković), Dučić, Ml. Ilić (od 71' Panić)

FAP: Lučić, Vesnić (od 46' Grabovčić), Miraljemović, Milunović, Milovanović, Grujić (od 46' Jović), Jovanović, M. Otašević (od 61' Šćepović), Đ. Otašević, Mehmedović, Grek (od 46' Stojanović)

Nastavlja FAP pohod ka peharu u ovom delu kupa, i ukoliko isti osvoji izboriće se za glavni deo, odnoso 1/16 finala Kupa Srbije. Sam dolazak do ovog meča za Jedinstvo je veliki uspeh, istorijski, pa ovo će biti samo dodatni motiv  za dalji rad i napredak.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading