UZNEMIRUJUĆE SCENE IZ HRVATSKE: Golman kolenom nokautirao saigrača, on ostao da leži bez svesti! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.05.2024

22:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezivo.

UZNEMIRUJUĆE SCENE IZ HRVATSKE: Golman kolenom nokautirao saigrača, on ostao da leži bez svesti! (VIDEO)

Foto: X/Screenshot

Ovog vikenda je na programu redovno kolo šampionata Hrvatske, a u jednoj od utakmica su se sastali Slaven Belupo i Gorica. Međutim, događaji na terenu su iznenadili i šokirali sve prisutne.

U 20. minutu susreta se dogodila opasna situacija, kada je golman Ivan Banić udario protivničkog igrača Đura-Đulija Đekića kolenom po glavi. Đekić je pao na travu i nije se pomerao, što je izazvalo veliku zabrinutost među učesnicima meča. Medicinska ekipa je odmah reagovala i pružila pomoć nesrećnom fudbaleru. Srećom, Đekić se u međuvremenu osvestio, ali je zbog teških povreda morao biti hitno prevezen u bolnicu.

Iz kluba Gorica su saopštili da su obavljeni pregledi u Opštoj bolnici Koprivnica pokazali višestruki prelom facijalne kosti, prelom arkade i potres mozga kod Đuro-Đulija Đekića. On će biti prevezen u Kliničku bolnicu Dubrava gde se očekuje da će biti podvrgnut hitnoj operaciji.

Nakon ovog zastrašujućeg incidenta, javnost je burno reagovala na društvenim mrežama i drugim medijima. Mnogi su izrazili šok i zabrinutost zbog teških povreda koje je pretrpeo Đuro-Đulio Đekić, ističući potrebu za većom pažnjom i zaštitom fudbalera na terenu.

Fudbalski klub Gorica je takođe bio u centru pažnje, saopštavajući informacije o stanju povređenog igrača i pružajući podršku njemu i njegovoj porodici u ovim teškim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
deran iz Opatije

04.05.2024 23:29

JELI GOLMAN DOBIO DIREKTNI CRVENI KARTON, ako nije sudija je KRETEN, kao i onaj koji ga je stavio na listu