NIKADA GA NEĆE ZABORAVITI: Jokić se pred novinarima pojavio u majici posvećenoj Dejanu Milojeviću! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.05.2024

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnjeg učitelja ne zaboravlja.

NIKADA GA NEĆE ZABORAVITI: Jokić se pred novinarima pojavio u majici posvećenoj Dejanu Milojeviću! (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen

Svi ljubitelji NBA lige sa nestrpljenjem iščekuju početak polufinalne serije na Zapadu između Denver Nagetsa i Minesota Timbervulfsa. Ova serija se smatra "finalom pre finala" s obzirom na sjajne partije koje su oba tima pružila tokom sezone. Glavni fokus će biti na duelu između Nikole Jokića i mladog Edvardsa, koji obećava da će biti izuzetno zanimljiv za celu NBA ligu.

Uoči starta polufinalne serije plej-ofa Zapadne konferencije najbolji srpski košarka je biranim rečima govorio o zvezdi Minesote:

- Edvards je neverovatan, opasan igrač. Talentovan košarkaš, može da radi sve i ima sve u svom arsenalu. Ima i saigrače da to podrže, čak je i zabavan kao osoba i nadam se da će nam svima biti zanimljivo. 

Novinare je svakako interesovalo mišljenje Nikole Jokića vezano za ekipu Minesote koja je dominantno obezbedila plasman u konferencijsko polufinale:

- Nadam se da neće da počiste i nas. Kada je Tim Koneli uradio trejd Rudija Gobera svi su mu se smejali, a on je napravio sjajan tim koji zaslužuje poštovanje. Nadam se da možemo da uradimo nešto u narednih četiri, ili više utakmica

 

 

Tokom intervjua, bilo je primetno da Jokić nosi majicu na kojoj je pisalo "Brate", sa incijalima D.M. u uglu, u čast nedavno preminulom srpskom treneru Dejanu Milojeviću. Ovaj gest jasno pokazuje koliko je Jokić bio vezan za svog nekadašnjeg trenera, te je ovo izuzetno dirljiv momenat kojim je oduševio sve ljubitelje košarka.

Da podsetimo, prvi meč u seriji između Denvera i Minesote na programu je u noći između subote 4. i nedelje 5. maja sa početkom od 1 čas po srpskom vremenu.

U prethodnoj rundi ekipa Nikole Jokića je sa 4:1 eliminisala LA Lejkerse, dok su Minesoti bila dovoljna samo četiri meča da sa maksimalnih 4:0 savlada Finiks.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading