"EVROPSKI SAN" JE GOTOV ZA TIM IZ JOVANOVCA: Gosti iz Velike Plane su otišli u polufinale!

Autor:

Sport

24.04.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćin je igrao "za svoju dušu", bez pritiska i "moranja".

"EVROPSKI SAN" JE GOTOV ZA TIM IZ JOVANOVCA: Gosti iz Velike Plane su otišli u polufinale!

Foto: FK Hajduk Jovanovac

Juče je u okviru finala kupa FS Regiona Zapadne Srbije odigran meč na terenu u Jovanovcu gde je domaći tim Hajduka ugostio sastav Morave iz Velike Plane.

Republika

Domaći tim se trenutno takmiči u okviru Prve lige Kragujevca, gde se bori za najviši plasman i istorijski plasman u zonski stepen takmičenja, dok se gosti nalaze u jednom rangu višem takmičenju. 

Zonaš iz Velike Plane je od prvog minuta uspostavio svoju igru, i već nakon dva minuta igre Morava je stigla do vođstva. Filip Stojadinović je odlično pokupio odbitak, koji je smestio u mrežu Hajduka, 1:0 za goste. Isti igrač je na isteku pola sata igre po drugi put bio strelac na meču, 2:0.

Do odlaska na odmor viđen je još jedan pogodak, odlična akcija celog tima završena je golom Filipa Veselinovića, 3:0 za Moravu nakon prvih 45 minuta igre. Drugi deo meča počeo je izmenama na obe strane.

Republika

Foto: FK Hajduk Jovanovac

"Evropski san" je gotov za tim iz Jovanovca

Gosti su u 52. minutu upravo preko rezerviste, Strahinje Jankovića smanjili na 1:3. Ubrzo nakon toga još jednom se zatresla mreža Morave, ali je pogodak poništen zbog ofsajda. Nakon toga gosti su preuzeli inicijativu, i do poslednjeg sudijskog zvižduka još tri puta su menjali rezultat.

Rezervista Mateja Anđelković je samo devet minuta po ulasku u igru pogodio za 4:1, dok je tri minuta kasnije po drugi put bio strelac, 5:1. Konačnih 6:1 u korist Morave postavio je Veselinović svojim drugim pogotkom pred sam kraj utakmice.

Hajduk (Jovanovac) - Morava (Velika Plana) 1:6 (0:3)

Hajduk: Kovinić, Živić, Branković, P. Pavlović, Ž. Pavlović (od 46' Janković), Jokić, Veljović (od 78' Živić), Milivojević, Bajović (od 64' Jotović), Srdić (od 46' Miletić), Sretenović (od 78' Veličković)

Morava: Trifunović, Vučković, Pavlović, Marković (od 46' Mi. Šarković), Jančić (od 76' Ma. Šarković), Milosavljević, Veselinović, Maksimović (od 76' Mirić), Stojadinović, Nađenović (od 63' Anđleković), Đokić (od 63' Prvulović) 

Ovim trijumfom Morava se plasirala u polufinale Kupa na teritoriji FS Regiona Zapadne Srbije, dok će tim iz Jovanovca do kraja sezone pokušati da se izbori za plasman u viši rang takmičenja, odnosno okreće se obavezama samo u ligi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading