KK Crvena zvezda i Meridian fondacija uručili donaciju Institutu za majku i dete! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.05.2024

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uskrs je vreme za darivanje...

KK Crvena zvezda i Meridian fondacija uručili donaciju Institutu za majku i dete! (VIDEO)

Foto: KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda Meridianbet i Meridian fondacija “Od srca s ljubavlju” ovaj Uskrs proveli su u poseti Institutu za majku i dete. Na najradosniji hrišćanski praznik udruženo su odlučili da učine nešto lepo za naše najmlađe, koji borave u toj ustanovi. Osluškujući potrebe Instituta, odazvali su se na njihovu molbu i tom prilikom im donirali brojne instrumente koji su bolnici neophodni za dalji neometani rad.

Kapiten Crvene zvezde Meridianbet, Branko Lazić, tom prilikom je istakao da mu je veliko zadovoljstvo što je svojim dolaskom upriličio događaj, kao i da će i ubuduće, zajedno sa Meridian fondacijom, nastojati da pomogne mališanima, kao i zaposlenima Instituta koji se svakodnevno bore da sačuvaju živote našoj deci.

 

 

- Izuzetna mi je čast što sam sa prijateljima iz Meridiana ovde i što smo uspeli da doniramo sredstva koja su Institutu potrebna. Iskreno se nadam da ćemo barem malo obradovati mališane i koliko je to moguće – olakšati im boravak ovde - istakao je naš kapiten.

Institutu su donirane flašice, cucle, aparati za merenje pritiska, manžetne, digitalni toplomeri, pulsni oksimetri i inhalatori.

Da podsetimo, košarkaši Crvene zvezde nakon završetka evroligaških borbi, okrenuli su se regionalnom takmičenju. Ekipa sa Malog Kalemegdana na startu regionalnog doigravanja savladala je podgorički Studentski centar, da bi u prom polufinalnom meču plej-ofa deklasirala i ekipu Mege rezultatom 103:73, čime je najavila novi plasman u finale plej-ofa i najverovatniji ponovni duel sa večitim rivalom Partizanom.

Drugi meč polufinalne serije između crveno-belih i Mege, na programu je u utorak 7. maja sa početkom od 20 časova, a susret će biti odigran u novobeogradskoj Hali sportova "Ranko Žeravica".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading