LUGOMIR NASTAVIO NIZ BEZ PORAZA: Milutinović dvostruki strelac protiv gostiju iz Zleginja! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

24.04.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Rakitova je doživeo fudbalski preporod pod trenerskom palicom Nemanje Bulatovića.

LUGOMIR NASTAVIO NIZ BEZ PORAZA: Milutinović dvostruki strelac protiv gostiju iz Zleginja! (FOTO GALERIJA)

Foto: OFK Lugomir Rakitovo

U okviru 23. kola Zone Zapad ekipa Lugomira iz Rakitova ugostila je sastav Vinogradara iz Zleginja. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa pete pozicije i 29 osvojenih bodova, dok su gosti sa šest bodova manje bili na 11. mestu u ligi.

Republika

Domaćin je jedan od dva tima u ligi koji od starta prolećnog dela prvenstva ne zna za poraz, drugi je aktuelni lider iz Ćuprije. Po kišovitom i teškom terenu za igru oba satava su pokazala da su fizička spremna.

Prvu ozbiljnu priliku za pogodak imali su gosti, nakon odbitka šutiraju su sa ivice kaznenog prostora, ali je odlično odreagovao golman Mihajlović, ubrzo nakon toga domaćin stiže do prednosti. N. Jovanović je odlično uposlio Pavla Milutinovića, koji je iz okreta postigao gol za 1:0 u korist Lugomira.

Posle prvog pogotka, utakmica dobija još više na dinamici i ređaju se šanse na obe strane. Gosti su preko Maksića mogli do izjednačenja, ali je udarac završio pored gola. Nakon toga je Filić bio jako blizu da uveća prednost Lugomira, ali je golman Radulac izašao kao pobednik u situaciji 1 na 1.

Igrao se 31. minut kada je Milutinović po drugi put na meču zatresao mrežu Vinogradara, 2:0 za tim iz Rakitova, te je ujedno to bio i rezultat nakon prvih 45 minuta igre.

Izvršili su dve izmene na startu drugog dela gosti, uglavnom se vodila bitka na sredini terena, međutim Vinogradar je imao dva gola zaostatka, pa je dosta ofanzivnije igrao kako je vreme odmicalo.

Najbolja prilika za novi gol u drugom poluvremenu viđena je pred sam kraj meča, mnogi su tada već videli loptu u mreži, ali je štoper Mladenović sa linije sprečio pogodak. Na kraju bez promene, Lugomir stiže do trijumfa rezultatom 2:0.

Lugomir (Rakitovo) - Vinogradar (Zleginje) 2:0 (2:0)

Lugomir: Mihajlović, Mladenović, Urošević (od 85' Stević), Filić (od 85' Lukić), Mićić, Radojković, Milutinović, Stević (od 60' Milićević), N. Jovanović (od 56' Stojanović), B. Jovanović, Filić

Vinogradar: Radulac, Mitić (od 46' Vukojević), Marković, Gašić, Petković (od 46' Miladinović), Lisinac, Maksić, Zdravković, Pavlović, Savić (od 76' Radojković), Milovanović

U sledećem kolu Vinogradar dočekuje Orlove iz Jasenova, dok sastav Lugomira gostuje Slogi iz Despotovca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading