SADA JE SVE JASNO: Zvezda i Partizan stižu na stadion "Dragan Džajić" - odluka je doneta!

Autor: Jedinstvo Ub Licenca Superliga Srbije

Sport

24.04.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo ih još jedan "detalj" deli od istorijskog ostvarenja.

SADA JE SVE JASNO: Zvezda i Partizan stižu na stadion "Dragan Džajić" - odluka je doneta!

Foto: Starsport

Fudbaleri Jedinstva sa Uba sigurnim koracima grabe ka plasmanu u elitni rang srpskog klupskog fudbala, a sada im je odlukom nadležnih organa Fudbalskog saveza Srbije, superligaška konkurencija na dohvat ruke.

 

U ovom momentu, šest kola pre kraja ovosezonske Prve lige Srbije, crveno-beli sa stadiona "Dragan Džajić" sa skorom od 15 pobeda, sedam remija i devet poraza zauzimaju drugu poziciju na tabeli, mesto koje direktno vodi u viši takmičarski rang, ali im do okončanja aktuelne takmičarske 2023/24 godine predstoji velika borba za očuvanje trenutne pozicije sa ekipama Tekstilca iz Odžaka, Smedereva 1924 i Inđije Toyo Tires.

Uz predstojeće borbe na "zelenom tepihu", sjajna vest je stigla na Ub. Naime, ekipa Jedinstva je među prvima dobila licencu za učešće u superligi Srbije u sezoni 2024/25.

Trenutno, pored Ubljana, licencu za takmičenje u elitnom rangu za narednu sezonu obezbedili su i Crvena zvezda, Partizan, Smederevo 1924, Radnik iz Surdulice, novobeogradski IMT, Železničar iz Pančeva, ivanjički Javor, OFK Beograd i kragujevački Radnički 1923.

Foto: FK Jedinstvo Ub

Od jeseni u superligaškoj konkurenciji - Kvaku Karikari

 

Dileme više nema. Predstoji da crveno-beli sa Uba u narednih šest prvenstvenih mečeva u prvoligaškoj konkurenciji sebi obezbede plasman u elitu i prepreka za istorijsko ostvarenje više neće biti.

Da podsetimo, Jedinstvo sa Uba je prethodnog vikenda u velikom derbiju nakon preokreta poraženo od OFK Beograda rezultatom 2:1, a već u subotu ih očekuje novo iskušenje kada će na stadion "Dragan Džajić" stići Inđija Toyo Tires.

- Raspored FK Jedinstvo Ub do kraja sezone 2023/24:

32. kolo: Jedinstvo (Ub) - Inđija Toyo Tires (Inđija)

33. kolo: Jedinstvo (Ub) - Tekstilac (Odžaci)

34. kolo: RFK Grafičar (Beograd) - Jedinstvo (Ub)

35. kolo: Jedinstvo (Ub) - Mačva (Šabac)

36. kolo: Radnički (Sremska Mitrovica) - Jedinstvo (Ub)

37. kolo: Jedinstvo (Ub) - Smederevo 1924 (Smederevo)

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading