VAŽNO SAOPŠTENJE NAJVATRENIJIH PRISTALICA: Organizovanog praćenja utakmica, neće biti - navijači uputili apel!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.04.2024

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne prihvataju odluku klupske uprave.

VAŽNO SAOPŠTENJE NAJVATRENIJIH PRISTALICA: Organizovanog praćenja utakmica, neće biti - navijači uputili apel!

Foto: Instagram.com/ultrasgrupesrbijaa

Fudbaleri OFK Beograda iza sebe imaju sjajna ostvarenja u aktuelnoj sezoni i izvesnmo je da će od jeseni biti deo elitnog ranga srpskog klupskog fudbala.

 

Tokom kompletne sezone među ljubiteljima fudbala u prestonici provejava pitanje gde će "romantičari" u narednoj sezoni dočekivati svoje rivale, s obzirom da je dobro poznato u kakvom se stanju nalazi Omladinski stadion i da on ne ispunjeva ni minimum uslova za odigravanje superligaških mečeva.

Nedavno je rukovodstvo kluba obavestilo javnost da će OFK Beograd kao domaćin igrati na novoizgrađenom stadionu "Kraljevica" u Zaječaru, što očigledno nije naišlo na odobravanje samih navijača koji su tim povodom izdali saopštenje:

- Od sledeće godine OFK Beograd će igrati svoje “domaće” utakmice na stadionu u Zaječaru, jer je naš stadion koji je u vlasništvu grada Beograda u fazi raspada već preko 10 godina i kako je najavljeno počeće rekonstrukcija stadiona koju smo dugo čekali što je i razlog našeg igranja u Zaječaru. Opcije igranja u Beogradu nije bilo jer neki klubovi kreću sa renoviranjem svojih stadiona, a isto tako neki klubovi koji jednostavno nisu mogli ili želeli da izađu u susret - stoji na početku saopštenja, a zati mse dodaje:

- Odluka naše grupe i Kluba prijatelja OFK Beograda je jednoglasna, a to je da dok se ne vratimo na naš stadion, nećemo organizovano pratiti “domaće” utakmice, već ćemo samo ići na gostovanja. A mi ćemo se nikad složnije boriti da se to ostvari, kao što smo se i izborili prethodnih godina da sačuvamo klub od gašenja.

Foto: Instagram.com/ultrasgrupesrbijaa

"Plava unija" se sprema za Superligu

 

Da podsetimo, "romantičari" u ovom momentu sa skorom od 20 pobeda, pet remija i šest poraza i ukupno 65 osvojenih bodova, suvereno drže prvu poziciju na tabeli Prve lige Srbije, a već narednog vikenda očekuje ih teško gostovanje u Odžacima gde će se sastati sa ekipom Tektilca koja takođe ima najviše ambicije u aktuelnoj sezoni.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading