ISTORIJSKI TRENUTAK ZA KLUB: Najvažnija utakmica u istoriji Lokvanskog fudbala!

Autor:

Sport

03.05.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Banatul trijumfom obezbeđuje pehar pet kola pre kraja prvenstva.

ISTORIJSKI TRENUTAK ZA KLUB: Najvažnija utakmica u istoriji Lokvanskog fudbala!

Foto: FK Banatul Lokve

U okviru 21. kola Druge južnobanatske lige (grupa Istok) ekipa Banatula iz Lokve ugostiće sastav Dunava iz Banatske Palanke, meč se igra u subotu, 4. aprila sa početkom od 17 časova.

Republika

Fudbalski klub iz Lokve osnovan je 2020. godine i za kratko vreme je uspeo da se izbori za plasman u viši rang, a na dobrom je putu da ostvari i istorijski uspeh prelaskom u PFL Pančevo. Trenutno se sastav Banatula sa maksimalnih 18 trijumfa iz isto toliko mečeva nalazi na liderskoj poziciji Druge južnobanatske lige (grupa Istok).

O rezultatima ne treba puno govoriti, sve se može videti samim stanjem na tabeli, pored toga impresivne brojke se nalaze i u koloni golova (75:10), pa je jasno vidljiva dominacija Banatula ove sezone u ligi. Na pet kola pre kraja prvenstva, klub iz Lokve može sutrašnjim trijumfom da obezbedi i matematički titulu šampiona i da se obezbedi plasman u viši rang takmičenja.

Republika

Foto: FK Banatul Lokve

Najavni poster

Sastav Dunava pokušaće u subotu da pokvari slavlje Banatulu, nekadašnji član PFL-a postao je redovan učesnik aktuelnog ranga takmičenja, gde se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji na tabeli. Tim iz Banatske Palanke igra tokom cele sezone po principu toplo-hladno, pa je to glavni razlog zašto se ekipa nije našla u samom vrhu lige, u borbi za plasman u viši rang.

Dunav je na dosadašnjih devet gostovanja u ligi osovjio 14 bodova (4-2-3), trenutno se tim nalazi u seriji od dva vezana trijumfa van svog terena, pa se može reći da u odličnoj formi dolaze na duel sada već sigurno najkvalitetnijem sastavu u ligi, Banatulu.

Prvi duel ovih timova završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 5:1.

Banatul (Lokve) - Dunav (Banatska Palanka)

Subota, 4. maj od 17 časova

Stadion "Banatul arena" Lokve

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading