POVRATAK LETEĆEG HOLANĐANINA: Robin Van Persi ponovo na terenu!

Autor:

Sport

17.05.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Arsenala u ulozi trenera.

POVRATAK LETEĆEG HOLANĐANINA: Robin Van Persi ponovo na terenu!

Foto: www.profimedia.rs

U svetu fudbala nedavno se pojavila informacija koja je mnoge iznenadila - slavni Holanđanin Robin Van Persi će prvi put zauzeti ulogu samostalnog trenera, i to u klubu Herenven. Van Persi je već imao iskustva kao pomoćni trener i trener mladih timova u Fejenordu, pre nego što se tri godine kasnije upustio u Eredivisiju kao glavni trener.

Sada, potpisao je dvogodišnji ugovor sa Herenvenom za prvi samostalni angažman sa seniorskim timom. Promocija Van Persija kao trenera zakazana je za sledeći utorak, samo dva dana nakon završetka sezone kada će Herenven igrati protiv Sparte u Roterdamu, što je zanimljivo jer je upravo taj grad Van Persijev rodni grad.

- Profesija trenera je sveobuhvatna i izazovna, bavim se time sa velikim zadovoljstvom i strašću. Voleo bih da nastavim da se razvijam i Herenven se savršeno uklapa, ima veliku tradiciju i verne navijače - istakao je Van Persi.

Van Persi je inače najbolji strelac u istoriji Holandije i igrao je za renomirane klubove poput Arsenala i Mančester junajteda, Fejnorda u dva navrata i Fenerbahčea, što dodatno naglašava značaj njegovog novog angažmana. Definitivno je jedan od najboljih napadača koje je fudbal ikada video. Svojim partijama je oduševljavao mnoge, a u dresu Arsenala je pružao najbolje dane u karijeri, ali i na Teatru Snova je blistao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading