PARTIZAN PRED TEŠKIM IZAZOVIMA: Crno-bele čeka trnovit put do Lige šampiona!

Autor:

Sport

17.05.2024

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli moraju ozbiljno da rade na pojačanjima.

PARTIZAN PRED TEŠKIM IZAZOVIMA: Crno-bele čeka trnovit put do Lige šampiona!

Foto: Starsport

Fudbaler Čukaričkog Partizana odmerili su snage u okviru 36. kola Superlige Srbije na Banovom Brdu od 18.30. Tim iz Humske ostvario je pobedu nad Brđanima minimalnim rezultatom 1:0 i time osigurali drugo mesto i kvalifikacije za Ligu šampiona. Sa druge strane Čuka je ostala bez šansi za Evropu. Ovo je prvi put u poslednje četiri godine da crno-beli imaju priliku da se bore za plasman u elitno takmičenje.

Međutim, put do Lige šampiona neće biti nimalo lak. Partizan neće biti nosilac na žrebu, što znači da bi mogao da se suoči sa jakim protivnicima poput Fenerbahčea i Dinama iz Kijeva. Ovi timovi predstavljaju ozbiljne izazove za crno-bele, s obzirom na svoj kvalitet i vrednost igrača.

Ukoliko Partizan ne uspe da se plasira u Ligu šampiona, klub će imati priliku da se bori za ulazak u Ligu Evrope. Tamo bi se mogao suočiti sa timovima poput bečkog Rapida, Rijeke i Omonije, ali i tu će se susresti sa velikim izazovima.

Osim sportskih izazova, Partizan se suočava i sa organizacionim i finansijskim poteškoćama. Sa promenom trenera i mogućim odlascima ključnih igrača poput kapitena Sveta Markovića i najboljeg strelca Mateusa Saldanje, klub će morati pažljivo da planira naredni prelazni rok.

Sve u svemu, pred Partizanom je izuzetno zahtevna sezona, kako na sportskom, tako i na organizacionom i finansijskom planu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading