NAĐ ZADOVOLJAN POSTIGNUTIM CILJEM: Trener Partizana posebno istakao nastup jednog fudbalera!

Autor:

Sport

17.05.2024

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Nismo igrali onako kako smo hteli'' - naveo je Nađ.

NAĐ ZADOVOLJAN POSTIGNUTIM CILJEM: Trener Partizana posebno istakao nastup jednog fudbalera!

Foto: Starsport

Fudbaleri Čukaričkog Partizana odmerili su snage u okviru 36. kola Superlige Srbije na Banovom Brdu od 18.30. Tim iz Humske ostvario je pobedu nad Brđanima minimalnim rezultatom 1:0 i time osigurali drugo mesto i kvalifikacije za Ligu šampiona. Sa druge strane Čuka je ostala bez šansi za Evropu. Jedini strelac na meču bio je Ksander Severina u 55. minutu.

Trener crno-belih, Albert Nađ  izrazio je zadovoljstvo postignutim ciljem, ali je istakao da nije bio srećan sa igrom svog tima u prvom poluvremenu.

- Mogu da budem sa ispunjenim ciljom, ali ne i sa prvim poluvremenom. Nismo igrali onako kako smo hteli. Moram da pomenem Jovanovića koji cele sezone fantastično brani, danas bar tri, četiri sigurna gola. Posle u drugom poluvremenu Čukarički nije imao veće šanse - rekao je strateg Partizana i dodao:

- Pre ovoga su mi rekli da tri godine nismo pobedili Čukarički. Mislim da je to nervoza, strah. Bilo je grča, pravili su nam problem, to smo ispravili u drugom delu meča. Defanzivno smo dobro radili u nastavku. Ono što je najbitnije ispunili smo cilj kad smo ušli u plej-of. Nadam se pobedi i u narednoj utakmici - poručio je Nađ.

Svoje utiske sa meča izneo je i trener tima sa Banovog Brda, Goran Stanić.

Foto: Starsport

 

- U prvom poluvremenu smo imali četiri, pet dobrih šansi. Obično stigne kazna. Mislim da smo iz jedinog šuta u okvir primili gol. Čestitam im. Možda je trebalo da brži pas imamo ka napred. Ali nemam šta da zamerim sem realizacije - jasan je Stanić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading