EKSPLODIRALA MUNICIJA IZ DRUGOG SVETSKOG RATA! Ranjeno sedam vojnika! Novi detalji i snimci UŽASA u Sankt Peterburgu (VIDEO)

Autor:

Svet

17.05.2024

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povređeni vojnici hitno su prebačeni u medicinsku ustanovu Ministarstva odbrane Rusije

EKSPLODIRALA MUNICIJA IZ DRUGOG SVETSKOG RATA! Ranjeno sedam vojnika! Novi detalji i snimci UŽASA u Sankt Peterburgu (VIDEO)

Foto: Youtube/Printscreen/Kanal13

Danas je došlo do nezgode na Vojnoj akademiji za veze u Sankt Peterburgu, gde je sedam vojnika povređeno u eksploziji municije iz Drugog svetskog rata.

Prema saopštenju pres-službe Lenjingradskog vojnog okruga, incident se dogodio tokom čišćenja podruma, prilikom istovara smeća u kontejner, kada je detonirala 76-milimetarska municija iz Drugog svetskog rata.

 

 

Povređeni vojnici prebačeni u medicinsku ustanovu Ministarstva odbrane Rusije

Svi povređeni vojnici su odmah prebačeni u medicinsku ustanovu Ministarstva odbrane Rusije radi pružanja neophodne medicinske pomoći.

Ovo je izazvalo zabrinutost među javnošću i vojnim krugovima, dok se detalji o stanju povređenih vojnika očekuju da budu objavljeni uskoro.

 

 

Rasvetljavanje uzroka incidenta


Na mestu događaja su već prisutni predstavnici komande Lenjingradskog vojnog okruga, koji će sprovesti istragu kako bi se utvrdio tačan uzrok ovog incidenta.

Ova nesreća podseća na opasnosti koje nose neeksplodirana ubojna sredstva iz prethodnih sukoba, a istražitelji će imati izazov da utvrde kako je ovaj događaj mogao da se desi uprkos preventivnim merama koje se obično preduzimaju u ovakvim situacijama.


Ova nezgoda ističe potrebu za pažljivim postupanjem prilikom čišćenja prostora koji može da sadrži neeksplodiranu municiju iz prošlih ratova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading