GOLČINA: Pogledajte spektakularan pogodak napadača iz Turske! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.05.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalno.

GOLČINA: Pogledajte spektakularan pogodak napadača iz Turske! (VIDEO)

Foto: X/Screenshot

U petak su odigrani prvi mečevi 37. kola turske Superlige, pružajući uzbudljive utakmice i neizvesne rezultate. Sivas je ostvario važnu pobedu u gostima protiv Istanbula rezultatom 3:1, dok je Antalija kod kuće savladala Adanu rezultatom 2:1.

Sivas je pokazao izuzetnu igru i dominaciju tokom meča protiv Istanbula. Ekipa Sivasa je uspela da postigne tri gola, dok je odbrana pružila solidnu igru, zadržavajući Istanbul na samo jednom postignutom golu. Ova pobeda je od velikog značaja za Sivas i sigurno će im dati dodatni motivaciju za naredne utakmice.

Antalija je takođe ostvarila važnu pobedu na svom terenu protiv Adane. Utakmica je bila veoma dinamična, sa nekoliko uzbuđujućih momenata. Povela je Antalija golom Mendose, da bi Adana uspela da izjednači preko Aimbetova. Ipak, domaći tim nije dozvolio iznenađenje, te je Mert Jilmaz postigao gol koji je doneo pobedu svojoj ekipi.

Ovi rezultati su dodatno zakomplikovali tabelu turske Superlige, stvarajući veću neizvesnost i uzbuđenje pred završnicu sezone. Sledi nam uzbudljiv finiš turskog prvenstva, gde će svaki bod biti od presudnog značaja za konačan plasman ekipa. Navijači već nestrpljivo iščekuju naredne utakmice i ishode koje će one doneti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading