NIŽE LIGE NA PROSLAVI 45. ROĐENDANA! Aranđelovčani slave i sanjaju opet o zoni! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.05.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa emisije ''Niže lige'' i ovog puta je bila na pravom mestu, te zajedno sa OFK Aranđelovac proslavila 45 godina postojanja kluba.

NIŽE LIGE NA PROSLAVI 45. ROĐENDANA! Aranđelovčani slave i sanjaju opet o zoni! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Ekipa emisije "Niže lige" na Republici bila je gost na proslavi 45. rođendana OFK Aranđelovac. Događaj su uveličali veterani FK Partizan iz Beograda i FK Karađorđe iz Topole, koji su odmerili snage s veteranima domaćina.

Čuveni Đaja pre skoro pola veka ispunio je svoju želju da decu skloni s ulice i okrene ih sportu, a njegova ideja živi i dalje. Tradiciju svog dede nastavio je i Đorđe Ivović, koji je deo uprave i čija je ljubav prema ovom klubu nemerljiva. Kako kaže, veliki broj uspešnih fudbalera je potekao odatle, a najveći uspeh je postignut 2018, kada su ušli u zonski rang takmičenja, u kom su se uspešno borili pet godina. Nažalost, prošle godine su ispali, te se ove sezone bore za vraćanje na staze stare slave.

Na samom ulazu na stadion čuvenog kluba s Đajinog brda, kako popularno zovu OFK Aranđelovac, stoji ploča posvećena osnivaču. Na njoj piše: "Osnovao sam ovaj klub uz pomoć dobrih i plemenitih ljudi", a upravo takvi ljudi su i danas uz voljeni klub i na sve načine ga pomažu i podržavaju.

Pre godinu dana funkciju direktora kluba preuzeo je Milan Milinić, za kog nema ko ne kaže da je zaslužan za uzdizanje kluba u ovih godinu dana. Ipak, on je malo skromniji, te ističe da je rano govoriti o tome, ali da se zajedno sa svima koji su deo ovog kluba nada da će klub vratiti gde mu je mesto. Dosta se radi i na infrastrukturi, novim reflektorima, travi, svlačionicama... Nadu polažu u decu i školu fudbala, a koju čini preko tridesetoro dece, kao i u omladince, koji su, pored prvotimaca, ponos ovog kluba.

Kako je protekla naša poseta OFK Aranđelovac, pogledajte u novoj epizodi emisije "Niže lige", koja će premijerno biti prikazana večeras u 20 časova na Jutjub kanalu Republika news.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading