PARTIZAN PRIGRLIO TROFEJ: Crno-beli uveličali proslavu - veliki jubilej OFK Aranđelovca 1979! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.05.2024

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodni petak 10. maj ostaće urezan u srcima svih aranđelovačkih ljubitelja fudbala.

PARTIZAN PRIGRLIO TROFEJ: Crno-beli uveličali proslavu - veliki jubilej OFK Aranđelovca 1979! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FK Partizan

OFK Aranđelovac 1979 u aktuelnoj sezoni u okviru Šumadijske okružne lige vodi veliku borbu za sam vrh tabele i povratak u zonski takmičarski rang nakon godine odsustva.

 

Aranđelovčani u ovom momentu, četiri kola pre kraja takmičarske godine imaju skor od 20 pobeda, četiri remija i dva poraza i sa 64 osvojena boda drže lidersku poziciju, uz napomenu da se najbliži i jedini konkurent za šampionski pehar, ekipa Šumadije iz Toponice, nalazi tri koraka iza vodećeg sastava.

Upravo u nedelju 12. maja OFK Aranđelovac 1979 je u velikom derbiju na gostovanju u Toponici savladao Šumadiju rezultatom 3:1 čime je načinjen možda i presudni korak ka povratku u četvrti stepen srpskog klupskog fudbala, a samo dva dana ranije, u petak 10. maja, Aranđelovčani su proslavili veliki jubilej 45 godina postojanja.

 

 

Tim povodom, a kako bi i uveličali proslavu kluba, u Aranđelovac su stigli veterani Partizana koji su učestvovali na trijagonalu na kojem su i trijumfovali.

Pre nego što su se druženje i lepa atmosfera preneli u obližnji restoran, gde su predstavnici "Parnog valjka" dobili specijalnu zahvalnici na dolasku, a ljubaznim domaćinima uručeni prigodni pokloni, odigran je triagonal na kojem su još učestvovali veterani grada Aranđelovca i Fudbalskog kluba Karađorđe iz Topole.

 

Najstarija aktivna sekcija Partizana je u duelu protiv domaćina slavila rezultatom 3:1, uz golove Dragiše Savkovića, Branka Savića i Vojimira Sinđića, dok je protiv ekipe iz Topole ostvarena pobeda 2:0, a na toj utakmici su se u listu strelaca upisali Željko i Gabrijel Radojičić.

Pobednički pehar crno-belima uručio je predsednik OFK Aranđelovac 1979, Milan Milinić koji se zhavalio na dolasku i istakao da će se prijateljstvo dva kluba nastaviti i u budućnosti.

Treba napomenuti da su na aranđelovačkom turniru crno-beli dres Partizana poneli: Željko Budiša, Radovan Antić, Vujadin Đurić, Goran Stojković, Gabrijel Radojičić, Branko Savić, Branko Smiljanić, Milorad Žunić, Željko Radojičić, Vojimir Sinđić, Dragiša Savković i Dragan Suvočarov.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading