PIROVA POBEDA: "Majstori" razmontirani u Čelarevu - "Kanarinci" prekinuli crni niz! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.05.2024

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon tri remija i jednog poraza u plej-aut fazi takmičenja, Novosađani su konačno osetili i slast pobede.

PIROVA POBEDA: "Majstori" razmontirani u Čelarevu - "Kanarinci" prekinuli crni niz! (FOTO GALERIJA)

Foto: Jelena Grlić

Duel dve ekipe, RFK Novi Sad 1921 i novobeogradski Radnički, koje su već ranije izgubile bilo kakvu šansu da opstan u prvoligaškom karavanu, doneo je zanimljivu predstavu u kojoj su okupljeni ljubitelji fudbala imali prilike da vide pet pogodaka, a čak četiri lopte su završile u mreži novobeogradskih "majstora".

 

Čini se da su puleni trenera Darka Tešovića već nakon prvog poluvremena obezbedili trijumf, a glavni egzekutor bio je Itan Derviši koji je mrežu Mateje Maslarevića tresao u 21. i 40. minutu meča.

U nastavku meča Jovan Kokir povećava prednost "kanarinaca" u 50. minutu, da bi samo četiri minuta kasnije Itan Derviši svojim trećim pogotkom na meču, stavio tačku na ostvarenje, uslovno rečeno, domaće ekipe.

Čast gostiju sa Novog Beograda spasao je Lazar Stojanović koji je u 56. minutu matirao Ranka Puškića.

 

- Prva liga Srbije, plej-aut, 35. kolo:

RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad) - Radnički (Novi Beograd) 4:1 (2:0)

Strelci: I. Derviši 21`, 40`, 54`, J. Kokir 50`; L. Stojanović 56`

Stadion: FK ČSK-Pivara, Čelarevo

Sudija: Stefan Filipović

Žuti kartoni: B. Krstić, A. Rac (RFK Novi Sad 1921); V. Nedeljković (Radnički)

RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad): Puškić, Krstić, Milosavić, Derviši, Kokir (Rac), Pašagić (Rosić), Maiga, Blagojević, Mandić (Rakić), Gvozdenović (Stanisavljević), Ilić (Vlalukin).

Radnički (Novi Beograd): Maslarević, Matejević, Velinov (Dabić), Milinković (Nedeljković), Stojanović, Vasić (Đokić), Hrnjaz (Lukić), Đurić, Ćurčić, Koca (Anekvuilo), Đurković.

Kao što je več rečeno, obe ekipe će naredne sezone biti deo srpskoligaškog karavana, a do krja aktuelne takmičarske godine RFK Novi Sad 1921 dočekuje GFK Dubočicu i gostuje gradskom rivalu Mladosti GAT, dok će "majstori" nakon duela sa OFK Vršcem u prestonici, gostovati u Užicu ekipi GFK Slobode.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading