ROMANTIKA U RUSIJI: OFK Beograd iz Moskve kreće u borbu za superligaške bodove - pre Zvezde i Partizana plavo-bele testiraju Dinamo i CSKA!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.05.2024

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljno se na staroj Karaburmi pripremaju za predstojeću sezonu.

ROMANTIKA U RUSIJI: OFK Beograd iz Moskve kreće u borbu za superligaške bodove - pre Zvezde i Partizana plavo-bele testiraju Dinamo i CSKA!

Foto: FK Dinamo Moskva

Fudbaleri OFK Beograda još nakon prvenstvenih mečeva koji su odigrani tokom poslednjeg vikenda meseca aprila, obezbedili su šampionski pehar u prvoligaškom karavanu i od naredne jeseni, nakon punih osam godina biće deo elitnog ranga srpskog klupskog fudbala.

 

Do okončanja aktuelne takmičarske godine "romantičari" neće napuštati srpsku prestonicu, s obzirom da će narednog vikenda na terenu sa veštačkom travom stadona "Rajko Mitić" odmeriti snagu sa ekipom RFK Grafičara, a proslava titule, kao i privremeni oproštaj od Omladinskog stadiona, zakazan je za 25. maj kada će puleni trenera Sime Krunića ugostiti sremskomitrovački Radnički.

I pored obaveza koje im predstoje u finišu aktuelne takmičarske godine, u klubu sa stare Karaburme uveliko razmišljaju o novom startu na elitnoj sceni, a u sklopu letnjih priprema "romantičari" će gostovati u Moskvi na tzv. "Bratskom kupu" na kojem će učestvovati i beogradski Partizan, a domaćini će biti "bratski" moskovski klubovi Dinamo i CSKA.

Mečevi će biti odigrani na "VTB Areni" i areni "B36", a treba napomenuti da u prestonici Rusije neće doći do međusobnog duela beogradskih crno i plavo-belih.

Svoj prvi meč na turniru u Moskvi OFK Beograd će odigrati 4. jula protiv CSKA, a samo dva dana kasnije sledi i duel protiv CSKA.

Foto: FK Dinamo Moskva

Raspored turnira "Bratski kup 2024" u Moskvi

 

- Raspored mečeva "Bratskog kupa" u Moskvi:

Dinamo (Moskva) - Partizan (Beograd); 3. jul, "VTB Arena"

CSKA (Moskva) - OFK Beograd (Beograd); 4. jul, arena "B36"

Dinamo (Moskva) - OFK Beograd (Beograd); 6. jul, "VTB Arena"

CSKA (Moskva) - Partizan (Beograd); 7. jul, arena "B36"

Kada je reč o pravilima, utakmice se igraju po 90 minuta, a u slučaju da pobendik ne bude rešen u regularnom delu, odmah se pristupa izvođenju jedanaesteraca.

Takođe treba napomenuti da turnir ima i revijalni karakter, tako da će svakom timu biti dozvoljeno je da koristi najviše četiri poznate ličnosti, iz sveta glume, estrade, javnog života, koji se deklarišu kao navijači određenog kluba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading