MEČ KOJI MOŽE DA ODLUČI PITANJE ŠAMPIONA: Derbi se igra u nedelju od 10 časova!

Autor:

Sport

11.05.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutarnji termin za jako bitan meč ,koji može rešiti prvenstvo.

MEČ KOJI MOŽE DA ODLUČI PITANJE ŠAMPIONA: Derbi se igra u nedelju od 10 časova!

Foto: FK Šumadija Toponica

U okviru 26. kola Šumadijske okružne lige na programu je derbi prvenstva u kojem će snage odmeriti dva prvoplasirana tima na tabeli, Šumadija iz Toponice ugostiće sastav OFK Aranđelovca 1979.

Republika

Sutrašnji domaćin se u zonskom stepenu takmičenja nalazio do pre dve godine, prošle sezone je završio na trećem mestu u ligi, ali je sada na odličnoj poziciji da se vrati u dobro poznato društvo. OFK Aranđelovac je takođe bivši zonaš, ali je on "svežiji" član okružne lige, jer je protekle takmičarske godine bio u višem rangu.

U dosadašnjem toku sezone oba tima su zabeležila po 19 trijumfa, četiri remija i dva poraza, uz bodovni saldo na koti 61, trećeplasirani tim trenutno ima 18 bodova manje, pa je jasno da će se pitanje šampiona odlučivati između Šumadije i OFK Aranđelovca.

Republika

Foto: OFK Aranđelovac 1979

Najavni poster

Iz redova OFK Aranđelovca su povodom ovog meča poručili:

- Naša ekipa će, u nedelju u jutarnjem terminu od 10h, odigrati derbi susret protiv ekipe Šumadije iz Toponice, meč koji će verovatno odrediti šampiona i povratnika u zonski stepen takmičenja. Obe ekipe igraju dobar fudbal, međutim, domaćina krasi veoma mlad i energičan tim koji na svom terenu ima maskimalan učinak od 12 pobeda u 12 odigranih utakmica, dok našu ekipu odlikuje spoj mladosti i iskustva i individualni kvalitet koji će nadamo se rešiti derbi u našu korist. Sav fudbalski svet poći će putem Toponice, pa pozivamo naše navijače da podrže tim i pomognu u ostvarenju cilja. Idemo po pobedu!

Sigurno je da nas sutra očekuje jako kvalitetan duel, i jedan i drugi tim će ići na pobedu, trijumf bi doneo jednom od klubova veliku prednost za finiš sezone u borbi za šampionski pehar. Ukoliko se utakmica završi remijem, onda će se do kraja prvenstva svaki meč spremati sa posebnom pažnjom, jer bi eventualni kiks značio i kraj nadanja po pitanju višeg ranga.

Šumadija (Toponica) - OFK Aranđelovac 1979

Nedelja, 12. maj od 10 časova 

Stadion u Toponici

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading