BIVŠI ZONAŠ JE JAKO TEŽAK RIVAL PRED DOMAĆIN NAVIJAČIMA: Leskovački "metalci" su spremni za iznenađenje!

Autor:

Sport

10.05.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće ovo sigurno kvalitetan duel.

BIVŠI ZONAŠ JE JAKO TEŽAK RIVAL PRED DOMAĆIN NAVIJAČIMA: Leskovački "metalci" su spremni za iznenađenje!

Foto: FK Bobište

U okviru 27. kola Jablaničke okružne lige ekipa Bobišta ugostiće sastav Leminda 1953, meč je zakazan za nedelju, 12. maj sa početkom od 16 časova i 30 minuta.

Republika

Nedeljni domaćin u par navata je bio član Zone Jug, trenutno se nalazi na drugoj poziciji na tabeli, sa šest bodova zaostatkom za liderom. Trenutno je sastav Bobišta u najboljoj formi od svih rivala u ligi, jer se nalazi u seriji od 12 utakmica bez poraza, u tom periodu je zabeležen samo jedan remi, sve ostalo su trijumfi.

Ovog proleća dva puta je aktuelni lider poražen, pa je smanjena prednost za prvim pratiocem, do kraja prvenstva ostalo je još osam utakmica, ekipa Bobišta će ugostiti Donju Lomnicu, pa do tog meča se "jure" trijumfi, kako bi se održao zaostatak.

Sastav Bobišta je ove sezone upisao samo četiri poraza, jedan od njih je upravo protiv predstojećeg rivala, Leminda, koji je pred svojim navijačima tada slavio rezultatom 5:1. Leskovački "metalci" su trenutno na šestom mestu na tabeli, sa bodovnim saldom na koti 42.

Republika

Foto: FK Lemind 1953

Može li Lemind da iznenadi na teškom gostovanju?

Iz redova Leminda za naš portal povodom predstojećeg meča oglasio se predsednik kluba, Nenad Krstić: 

- Očekuje nas jako težak meč sa odličnim protivnikom, ekipom koja ima kvalitet za zonski stepen takmičenja i ekipa koja je u prolećnom delu takmičenja pokazala najviše.

Ekipa Bobišta je na domaćem terenu u ligi odigrala 13 utakmice, i tom prilikom je zabeležila 11 trijumfa, uz po jedan remi i poraz, dok je tim Leminda na istom broju gostovanja, osvojio samo 12 bodova.

Prvi duel ovih timova završen je pobedom Leminda na domaćem terenu rezultatom 4:1.

Bobište - Lemind 1953

Nedelja, 12. maj od 16.30

Teren u Bobištu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading