REMI BOLONJE I JUVENTUSA: Tijago Mota ispustio pobedu protiv budućeg tima!

Autor:

Sport

20.05.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan susret u Bolonji.

REMI BOLONJE I JUVENTUSA: Tijago Mota ispustio pobedu protiv budućeg tima!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Bolonje su imali neverovatan početak utakmice protiv Juventusa, ali nažalost nisu uspeli da zadrže prednost do kraja. Već u drugom minutu, Kalafiori je postigao vodeći gol nakon udarca Frojlera, a samo 11 minuta kasnije Kastro je glavom duplirao vođstvo svoje ekipe. Juventus je izgledao potpuno dezorijentisano, bez stvaranja prave prilike u prvom delu igre.

Prvi ozbiljniji pokušaj Juventusa dogodio se u 47. minutu kada je Rabio šutirao direktno u Skorupskog. Međutim, Bolonja je brzo odgovorila i postigla treći gol preko Kalafiorija, koji je lobovao golmana Juventusa. Delovalo je da je ubedljiva pobeda na pomolu, ali onda je usledio neverovatan preokret. Od 76. do 84. minuta, Juventus je postigao dva gola preko Kjeze i Milika, a potom je mladi Jildiz postavio konačan rezultat od 3:3.

Nakon ovog meča, obe ekipe se nalaze na trećoj, odnosno četvrtoj poziciji sa po 68 bodova. Meč je dodatno bio zanimljiv zbog povratka Nikole Fađolija na teren, nakon suspenzije koja je trajala od oktobra prošle godine zbog kockanja.

Bolonja je pokazala izuzetnu ofanzivnu snagu, ali je propustila da zadrži prednost protiv iskusnog Juventusa. Utakmica je donela uzbuđenje do poslednjeg minuta, a rezultat je ostao izjednačen uprkos potencijalnoj pobedi Juventusa. Ovo je bila istorijska sezona za Bolonju koja je uspela da izbori Ligu šampionu, a Tijago Mota po svemu sudeći preuzeće kormilo Bjankonera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading