GOTOVO: Vlahović i Kostić ostali bez trenera!

Autor:

Sport

17.05.2024

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bjankoneri se rastali sa Alegrijem.

GOTOVO: Vlahović i Kostić ostali bez trenera!

Foto: www.profimedia.rs

Masimilijano Alegri dobio je otkaz u Juventusu, nakon tri godine vođenja tima. Ovaj potez dolazi u vreme kada Stara Dama nije uspela da osvoji nijednu titulu prvaka Italije, što je bio predmet brojnih kritika. Fabricio Romano je javio vest o Alegrijevom otkazu, što je izazvalo veliku pažnju u fudbalskom svetu.

Otkaz treneru Alegriju stupio je na snagu u petak popodne, izazivajući različite reakcije u fudbalskoj javnosti. Tokom svoje trogodišnje vladavine klubom, Alegri je bio meta kritika zbog igre i rezultata tima. Mnogi su isticali nedovoljnu ofanzivnost u igri, što je uticalo na rezultate.

Foto: www.profimedia.rs

 

Alegri je preuzeo Juventus 2014. godine i tokom svog mandata postigao je značajne uspehe, ali poslednje sezone nisu ispunile očekivanja. Kritike su se posebno odnosile na nedostatak osvojenih titula prvaka Italije, što je dovelo do njegovog otkaza. Njegov drugi mandat će definitivno obeležeti konstantne prepirke sa srpskim reprezentativce Dušanom Vlahovićem.

Otkaz Alegriju otvara pitanje budućnosti Juventusa i potrage za novim trenerom koji će preuzeti vođenje tima. Kao favorit za preuzimanje kormila Bjankonera je Tijago Mota koji je napravio istorijski uspeh sa Bolonjom i obezbedio Ligu šampiona. Sigurno će sjajni Mota doneti neku novu energiju i svežinu u Juventusu koja je izuetno potrebna, kako bi se Stara dama vratila na stari kolosek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading