FEŠTA U MILANU: Ispred Meace krcato, spektakularna proslava titule Intera!

Autor:

Sport

28.04.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inter je vladar regije Lombardija.

FEŠTA U MILANU: Ispred Meace krcato, spektakularna proslava titule Intera!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Intera obezbedili su novi Skudeto za svoje tribine, pošto su na četiri kola do kraja ostali nedostižni svim ekipama u Seriji A. Danas su pred svojim navijačima slavili nad ekipom Torina na "Đuzepe Meaci" (2:0) i tako samo napravili uvertiru za pravo ludilo koje se očekuje na ulicama najvećeg grada u Lombardiji.

Slike ispred samog stadiona deluju apsolutno neverovatno. Na desetine hiljada navijača čeka ispred "Đuzepe Meace" autobus sa fudbalerima Intera koji će proći gradskim ulicama u znak proslave Skudeta. Po snimcima iz neba može se zaključiti da nema gde igla da padne, a nije poznato koliko je tačno navijača prisutno na ogromnom platou ispred stadiona u naselju San Siro.

Ovo je još jedan veliki uspeh za Inter, koji je dominirao tokom cele sezone i zasluženo osvojio titulu. Navijači su već unapred pripremili veliku proslavu, a atmosfera u gradu je veoma uzbuđena. Interovi igrači su pokazali izuzetnu posvećenost i kvalitet tokom cele sezone, što ih je dovelo do osvajanja još jednog prestižnog trofeja. Svi ljubitelji fudbala će se dugo sećati ove sezone, koja je donela mnogo uzbuđenja i nezaboravnih trenutaka.

Navijači će zajedno sa autobusom krenuti u povorku ulicama Milana, a nema sumnje da će proslava potrajati do dugo u noć. Pogledajte kako je sve to izgledalo u snimcima iz vazduha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading