SPEKTAKULARNO: Veliki povratak Konora Mekgregora!

Autor:

Sport

20.05.2024

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mekgregor spreman za borbu!

SPEKTAKULARNO: Veliki povratak Konora Mekgregora!

Foto: www.profimedia.rs

Konor Mekgregor, bivši UFC prvak u dve kategorije, priprema se za svoj prvi nastup u oktagonu posle skoro tri godine. Njegov protivnik će biti Majkl Čendler, a meč se očekuje na UFC 303 događaju 29. juna u Las Vegasu. McGregor se poslednji put borio protiv Džastina Poiriera u njihovoj trilogiji, ali je meč završio prelomljenom nogom. Od tada, nije ostvario pobedu, dok je poslednji trijumf ostvario nokautom protiv Donalda Seronea pre četiri godine.

Po mišljenju UFC legende Čejl Sonen, Majkl Čendler ima prednost nad Mekgregorom zbog svoje discipline. 

- Michael Chandler će pobediti. Imate najdisciplinovanijeg momka u sportu... argumentovano. Imate najnedisciplinovanijeg momka u sportu... sigurno. To je situacija gde... kada se vodi ova rasprava, svi će biti lenji, kao što ću biti i ja sada, i reći će 'Conor ima šansu da pogodi, i ako Chandler ostane na nogama sa njim...' Ne znam odakle im ta ideja, šansa da pogodi. Znam da je to nešto zabavno što ljudi kažu. Ne postoji takva stvar kao šansa da pogodi, bolji momak pobeđuje i pobeđuje svaki put. Michael Chandler može da izađe i boksuje s njim u ovom trenutku, ne postajete bolji u nečemu ne radeći to - naveo je Sonen.

Smm Majkl Čendler veruje da je bolji borac od McGregora i da zaslužuje pobedu.

- Ja sam bolji borac, ja sam tvrđi borac i ja sam onaj ko više zaslužuje. Ne treba da se upuštam u vatrenu borbu sa momkom koji ima veći puštolj od mene. Mislim da ja udaram jače od njega - poručio je Čendler.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading