DERBI VREDAN BARAŽA ZA VIŠI RANG: Napredak dočekuje zahuktali tim iz Sremskih Mihaljevaca!

Autor:

Sport

10.05.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulog je veliki.

DERBI VREDAN BARAŽA ZA VIŠI RANG: Napredak dočekuje zahuktali tim iz Sremskih Mihaljevaca!

Foto: www.profimedia.rs

U okviru 26. kola Sremske lige ekipa Napretka (Popinci) ugostiće sastav Srema iz Sremskih Mihaljevaca, meč se igra u nedelju, 12. maja sa početkom od 17 časova.

Republika

Predstojeće kolo donosi nam derbi susret, Srem je u seriji dobrih rezultata, ima četiri pobede u nizu i uzazima trenutno drugo mesto sa 50 osvojenih bodova. Bod manje ima Nparedka iz Popinaca i Budućnost iz Salaša Noćajskog.

Ovo će biti ujedno i opštinski derbi koji bi mogao da odluči i približi jedan od ova dva tima korak bliže drugom mestu, koje garantuje baraž za plasman u viši rang takmičenja. Utakmica koja sa sobom nosi epitet derbija u sigurno će biti praznik fudbala.

Republika

Foto: FK Napredak Popinci

Blagi favorit je sigurno domaćin zbog terena

Iz redova Srema su povodom ovog duela poručili:

- Posle dobrih igrača našeg tima u drugom delu prvenstva, kako na domaćem, tako i na gostujućem terenu, u ovu utakmicu ulazimo kao i u sve prethodne. verujemo u ekipu i ove igrače koji svojim zalaganjem željom i srcem na terenu pokazuju da mogu mnogo, nadamo se da će utakmica biti fer i korektna i neka bolji pobedi.

Na poslednjih sedam ligaških utakmica fudbaleri Srema zabeležili su šest trijumfa i jedan remi, pa se može reći da se nalaze u odličnoj formi pred jako bitan meč. Napredak je u seriji od tri ligaške pobede, i sigurno je da će pokušati da nastavi taj niz, posebno zbog toga što ih očekuje meč sa direktnim konkurentom za mesto koje vodi u baraž za Vojvođansku ligu.

Prošle sezone ligaški dueli ovih timova pripali su tadašnjim domaćina, dok je u aktuelnom prvenstvu prvi meč završen podelom bodova, rezultat je nakon 90 minuta igre bio 1:1.

Napredak (Popinci) - Srem (Sremski Mihaljevci)

Nedelja, 12. maj od 17 časova

Teren u Popincima

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading