NIŠTA OD PRVE ŽELJE GROBARA! DŽONS NE DOLAZI U PARTIZAN! Evo i zašto!

Autor:

Sport

22.05.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razlog je jednostavan.

NIŠTA OD PRVE ŽELJE GROBARA! DŽONS NE DOLAZI U PARTIZAN! Evo i zašto!

Foto: Starsport

Ne dolazi Kris Džons u Partizan: Razlog nedostupnosti i finansijskih ograničenja

Košarkaški klub Partizan neće uspeti da angažuje plejmejkera Valensije, Krisa Džonsa, iako se spekulisalo da bi mogao da pojača redove beogradskog tima, saznaje Sport Klub. Glavni razlog za to leži u njegovom postojećem ugovoru sa Valensijom i izlaznoj klauzuli koju crno-beli nisu u mogućnosti da ispune. Pored toga, finansijski zahtevi ovog američkog košarkaša su visoki, što ga čini prilično nedostupnim za "parni valjak"

Karijera u Evropi: Postepeni uspon i uspešna sezona u Valensiji

Republika

Foto: Starsport

Kris Džons protiv Zvezde

Kris Džons je gradio svoju karijeru u Evropi postepeno, prelazeći iz Švajcarske i Belgije u Bursaspor 2019. godine, da bi kasnije nosio dresove Makabija i Asvela pre nego što je stigao u Valensiju 2022. godine. Ove sezone, Džons je ostvario impresivne statistike u Evroligi, beležeći prosečno 12,7 poena, 2,1 skok i 4,2 asistencije. U ligaškom delu Endesa lige, Džons je imao prosek od 12,5 poena, 1,9 skokova i 4,1 asistenciju na 34 utakmice.


Planovi Partizana za završnicu prvenstva Srbije

Iako Partizan neće dovesti Džonsa, klub se priprema za završnicu prvenstva Srbije. Trener Željko Obradović i njegov stručni štab treba da donesu odluke o sastavu tima za polufinale protiv ekipe Mege, dok drugi par čine Crvena zvezda i FMP. Očekuje se da će ova takmičenja doneti uzbuđenje navijačima i ljubiteljima košarke širom Srbije

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading