UZBUDLJIV RESAVSKI DERBI JE PRED NAMA: Gužva na sredini tabele je velika, pa je ovaj meč jako bitan za oba kluba!

Autor:

Sport

03.05.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blagi favorit je domaćin zbog domaćeg terena.

UZBUDLJIV RESAVSKI DERBI JE PRED NAMA: Gužva na sredini tabele je velika, pa je ovaj meč jako bitan za oba kluba!

Foto: FK Orlovi Jasenovo

U okviru 25. kola Zone Zapad ekipa Orlova iz Jasenova ugostiće sastav Sloge iz Despotovca, meč se igra u subotu, 4. aprila sa početkom od 16 časova i 30 minuta.

Republika

Odlično igra tim iz Jasenova ovog proleća, već je nadmašen bodovni saldo osvojen tokom prvog dela prvenstva, a tek je na polovini drugi deo sezone. Trenutno se Orlovi nalaze na deobi osmog mesta sa 30 osvojenih bodova, gužva na sredini lige je velika, pa je svaki bod jako bitan.

U "Orlovom gnezdu" na poslednjih šest ligaških utakmica zabeležena su pet trijumfa domaćina i samo jedan remi. Odlična forma pred svojim navijačima je ovog proleća jako veliki adut za dobar rezultat, a tu je uvek i publika koja daje poseban vetar u leđa igračima.

Republika

Foto: FK Orlovi Jasenovo

Najavni poster

Sutrašnji gost u Jasenovu je jako loše ušao u prolećni deo prvenstva, u uvodna tri kola tim iz Despotovca je osvojio samo jedan bod, kasnije je nivo igro dosta podignut. Sloga je na poslednjih pet ligaških utakmica zabeležila učinak od četiri trijumfa i samo jednog poraza.

Sastav iz Despotovca se trenutno nalazi u seriji od dva trijumfa u ligi, međutim na gostovanjima ne pružaju igrači najbolje partije. Orlovi sa druge strane pred svojim navijačima igraju jako dobro, pa je možda uloga favorita na strani sutrašnjeg domaćina.

U poslednje tri sezone ovi timovi su snage odmerili pet puta, u tri navrata su Orlovi bili uspešniji, dok je dva puta tim iz Despotovca izlazio iz meča kao pobednik. Zanimljivo da remija i dalje nije bilo.

Orlovi (Jasenovo) - Sloga (Despotovac)

Subota, 4. maj od 16.30

"Orlovo gnezdo" u Jasenovu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading