NOVAK ĐOKOVIĆ U PROBLEMU: Nole SEDI KO NA IGLAMA, vreme prolazi, ništa se ne dešava, a Rolan Garos samo što nije

Autor:

Sport

21.05.2024

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as uopšte nema sudbinu u svojim rukama.

NOVAK ĐOKOVIĆ U PROBLEMU: Nole SEDI KO NA IGLAMA, vreme prolazi, ništa se ne dešava, a Rolan Garos samo što nije

Foto: www.profimedia.rs

Dramatičan dan na teniskom turniru u Ženevi doveo je do neizvesnosti u vezi sa daljim tokom takmičenja. Kiša je prekinula program, ostavljajući srpskog asa Novaka Đokovića u neizvesnosti u vezi sa njegovim narednim protivnikom. Endi Marej i Janik Hanfman su bili u sred borbe kada je nevreme prekinulo njihov meč, ostavljajući Hanfmana u vođstvu, ali i publiku u iščekivanju ishoda.

Nemački teniser Janik Hanfman je stekao prednost nad Endijem Marejem, osvojivši prvi set rezultatom 7:5 i vodeći sa 4:1 u drugom setu uz dva brejka prednosti. Ovo neizvesno stanje ostavlja otvorenom mogućnost da se Novak Đoković suoči sa Hanfmanom umesto sa Marejem, što dodatno pojačava napetost i iščekivanje među navijačima.

Prema nezvaničnim informacijama, duel između Endija Mareja i Janika Hanfmana trebalo bi da bude nastavljen od 13 časova, pružajući publici i igračima priliku da dožive zaključak ovog napetog meča. S obzirom na neizvesnost i iznenađenja koja su obeležila turnir do sada, očekuje se da će nastavak programa doneti još uzbuđenja i neizvesnosti na terenu.

U svakom slučaju, Novaku je i te kako u interesu da koliko danas dobije rivala kako bi sutra mogao na teren. To je važno kako se ne bi dodatno poremetio raspored mečeva, jer bi eventualnim prolongiranjem ili igranjem više mečeva u danu Đoković nastao ozbiljan problem u nedelji pred odlazak na Rolan Garos, koji samo što nije.


Dok su neki mečevi ostali nedovršeni, drugi su doneli iznenađenja. Aleksander Ševčenko je iznenadio publiku izbacivši sedmog nosioca Fabijana Marošana rezultatom 2:0 (6:4, 7:6), dok je Emil Rusuvuori ubedljivo savladao Markosa Đirona sa 2:0 (6:3, 6:3). Ova neočekivana ishodi dodatno su začinili atmosferu na turniru, ostavljajući navijače u iščekivanju nastavka događaja.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading