DUPLA KRUNA, ILI TROFEJ VREDAN EVROPSKE JESENI: Evo gde možete pratiti finalni meč Kupa Srbije!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.05.2024

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došo je vreme i da drugi trofej dobije svog vlasnika.

DUPLA KRUNA, ILI TROFEJ VREDAN EVROPSKE JESENI: Evo gde možete pratiti finalni meč Kupa Srbije!

Foto: FK Crvena zvezda

Najmasovnije klupsko fudbalsko takmičenja u Srbiji, stiglo je do svog završnog čina, a danas ćemo saznati i ko je novi osvajač Kupa Srbije.

Novoizgrađeni fudbalski stadion "Lagator" u Loznici biće u utorak poprište jednog nezaboravnog fudbalskog spektakla. Naime, fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine će se sastati u finalu Kupa Srbije, a jedino je izvesno da će publika moći da uživa u fudbalkoj predstavi. Sama činjenica da će "Lagator" po prvi put biti domaćin spektakla, samo po sebi čini ovaj događaj posebnim.

Fudbaleri Crvene zvezde i ove sezone, sedme u nizu, prigrlili su trofej namenjen najboljoj ekipi u superligaškoj konkurenciji, ali svakako imaju puleni trenera Vladana Milojevića veliku želju da takmičarsku godinu okončaju sa novom duplom krunom i četvrtim uzastopnim kup pharom.

 

 

Sa druge strane, novosadska Vojvodina pored želje da stigne do trećeg kup trofeja u istoriji kluba, ima dodatan motiv, s obzirom da bi osvajanjem pehara sebi obezbedili i jesen u Evropi. Oni bi ovog leta startovali u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu Evrope, čime bi zasigurno bili učesnici barem grupne faze Lige konferencija.

Za sve ljubitelje fudbala koji neće biti u mogućnosti da prisustvuju meču u Loznici, postoji sjajna vest - finalni meč će biti direktno prenošen na TV Arena sport Premium 1. Početak prenosa zakazan je za 20:15, pa nemojte propustiti priliku da budete deo ovog uzbudljivog fudbalskog događaja.

Pred duel u Loznici, trener Crvene zvezde Vladan Milojević je izjavio:

- Pred nama je finale Kupa, bićemo pripremljeni za sve situacije, pa i jedanaesterce. Očekujem dobru atmosferu. Imam informacije da je Lagator lep stadion, kao i da je teren dobar. Sjajno je što možemo da se pohvalimo novim stadionima u Loznici, Zaječaru i Leskovcu, svaka čast na tome državi i Fudbalskom savezu Srbije. Biće nam čast da igramo na tako lepom zdanju

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading