ZASIJALA "NEPOKORENA MLADOST": Smederevska Palanka se priprema za Zonu - uslovi na stadionu su sve bolji! (FOTO, ANKETA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.04.2024

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubuduće će i igrači i navijači imati sjajne uslove na stadionu.

ZASIJALA "NEPOKORENA MLADOST": Smederevska Palanka se priprema za Zonu - uslovi na stadionu su sve bolji! (FOTO, ANKETA)

Foto: AK Jasenica

Fudbaleri Jasenice 2017 iz Smederevske Palanke u aktuelnoj sezoni u okviru Podunavske okružne lige pružaju sjajne partije. Trenutno se ekipa nalazi na drugoj poziciji, ali i sa priličnim bodovnim deficitom u odnosu na lidera i teško je očekivati da bi Palančani već ove sezone mogli da se umešaju u borbu za šampionski pehar i plasman u Zonu Podunavsko-šumadijsku.

 

Dva kiksa na domaćem terenu, od kojih se onaj protiv Sloge iz Lugavčine može smatrati iznenađujućim, doveli su Palančane u inferioran položaj u odnosu na vodeću ekipu iz Radinca, koja je pre tačno mesec dana ubedljivo slavila rezultatom 5:2 u Palanci, čime je pitanje šampiona faktički i bilo rešeno.

U vikendu za nama Jasenica 2017 je ubedljivo slavila protiv Železničara iz Kusatka rezultatom 5:1 čime je prekinuta mini serija neuspeha na popularnom stadionu "Nepokorena mladost", ali ono što svakako sve ljubitelje fudbala u Smederevskoj Palanci može da obraduje, jesu novine koje su uinjene na samom stadionu.

Naime, zahvaljujući Atletkom klubu Jasenica iz Smederevske Palanke u prilici smo da vam prezentujemo palanački stadion koji je zasijao u novom ruhu. 

Zasvetlela je tribina ovog reprezentativnog objekta palanačkog sporta. To je nastavak akcije Kulturnog centra i Atletskog kluba Jasenica, uz pomoć i finansijskim sredstvima lokalne samouprave. Završena je faza osvetljenja tribine i to štedljivom LED rasvetom. Ostalo je da se osvetli i deo atletske staze u dužini od 200 metara, kako bi ovaj objekat mogao upotpunosti da se koristi u večerenjim satima.

Foto: AK Jasenica

Smederevska Palanka dobija sjajan sportski objekat - stadion "Nepokorena mladost"

 

Treba podsetiti da su u poslednje tri godine na stadionu obavljeni značajni infrastrukturni radovi. Sređen donji deo tribina, postavljen video nadzor, postavljene stolice (preko 300 mesta), osvetljen deo iza tribina, postavljena svetla u tunelu, koji vodi ka atletskoj stazi i osvetljen ulaz na stadion.

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, Jasenica 2017 narednog vikenda gostuje u Suvodolu ekipi Crvene zvezde, a zatim sledi i meč na domaćem terenu protiv Mladosti iz Novog Sela.

Jasno je da se Palančani neće odreći borbe za prvu poziciju dok godteoretska šanska postoji i pored činjenice da, kako su u klubu istakli, plasman u viši rang ove sezone nije primaran.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading