SUPRUG ANICE DOBRE JE NAJBOLJI DRUG POKOJNOG DŽEJA: U braku su tri decenije, a MIĆA ima sina iz prethodnog braka (FOTO)

Autor:

Lifestyle

03.05.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica je u braku sa Miodragom Mićom Sovtićem i imaju ćerku Minu koja je takođe glumica.

SUPRUG ANICE DOBRE JE NAJBOLJI DRUG POKOJNOG DŽEJA: U braku su tri decenije, a MIĆA ima sina iz prethodnog braka (FOTO)

Foto: ATA Images

Glumica Anica Dobra je rođena 3. juna 1963. godine u Beogradu. Jedan period života je živela u Nemačkoj, a onda se vratila u Beograd gde je i upisala Fakultet dramskih umetnosti. Potom je diplomirala 1987. godine i postala stalni član Atelja 212. Neke od uloga po kojima je ova glumica poznata su: "Klopka", "Otvorena vrata", "Točkovi", "Tito i ja", "Pokondirana tikva", "Već viđeno", "Ivkova slava", "Žena sa slomljenim nosem", "Ubice mog oca"... Jednu od najranijih nagrada u životu koje je dobila je Zlatna arena za najbolju žensku ulogu "Već viđeno" 1987. godine.

Skoro od početka karijere je u braku sa Miodragom Mićom Sovitićem, a sa njim ima ćerku Minu i ona je takođe glumica. Mina Sovtić se udala za izvesnog Luku Nikolića.

Foto: A Nalbantjan

Miodrag Mića Sovtić je muž Anice Dobre

Kako su se upoznali Mića i Anica?

- Anica je došla u zgradu negde 91. ili 92. godine. Ona i suprug Mića Sovtić su kupili stan i kompletno ga renovirali. Svi smo u zgradi kao jedna duša i svi smo miroljubivi. Anica je divna komšnica. Za sve što treba da se organizujemo u zgradi, ona je prva. Uvek hoće da unapredimo stvari i pomaže novčano i kako god da treba. Tako je bilo i kad smo ulazna vrata menjali, svi su dobri - kompletna njena porodica. Ona je možda i najbolja od svih u kući. Ima veliki stan, pola prvog sprata je njihovo - rekao je izvor za "Kurir".

Mića ima sina iz prethodnog braka, Miloša. Iako Miću retko srećemo na događajima, on je napravio izuzetak te se pojavio na premijeri filma "Nedelja". Pokojni pevač Džej Ramadanovski bio je njegov blizak prijatelj.

Sada, Anica i Mića žive na Dorćolu sa porodicom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading