GLUMICU PRVI MUŽ VARAO, A ONDA PREGAZIO KOLIMA: Donela je važnu ODLUKU i nikada nije odustala od toga (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turbulentna ljubavna priča.

GLUMICU PRVI MUŽ VARAO, A ONDA PREGAZIO KOLIMA: Donela je važnu ODLUKU i nikada nije odustala od toga (FOTO)

Foto: Printscreen

Nebahat Čehre, čuvena turska glumica, rođena je 1944. godine u Samsunu, a nakon očeve smrti preselila se u Istanbul. Njena izuzetna lepota bila je vidljiva još od mladih dana, te je sa samo 15 godina postala Mis Turske i predstavljala svoju zemlju na izboru Mis univerzuma u Londonu 1960. godine. Nakon uspešne karijere kao modela, Nebahat je počela da dobija ponude za uloge u filmovima i serijama, što je označilo početak njene uspešne glumačke karijere.

Turbulentna ljubavna priča

Nebahat Čehre je doživela ljubavnu dramu sa kolegom Jilmazom Gunijem, sa kojim je imala burnu vezu obeleženu strašnim događajem. Nakon što je saznala da je Jilmaz živeo paralelno sa drugom ženom, Nebahat je pretrpela teške povrede nakon što ju je Jilmaz automobilom udario i slomio joj ključnu kost. Ova tragedija je označila kraj njihovog braka.

Foto: Izvor: Instagram/nebahatcehrefanclub

Nebahat Čehre je doživela ljubavnu dramu sa kolegom Jilmazom Gunijem


Borba za ljubav i porodicu

Nakon burnog perioda sa Jilmazom, Nebahat se udala za košarkaša Javuza Demira, ali je njihov brak trajao samo tri godine. Pre razvoda, Nebahat je odlučila da prekine trudnoću, iz straha da će dete proći kroz istu situaciju kao ona kada je odrastala sa očuhom. Ova odluka je jasno pokazala koliko su Nebahatine emotivne borbe obeležile njen život, piše "Blic zena".

Negovanje lepote i zdravog života

Nebahat Čehre, iako je proslavila svoj 80. rođendan, i dalje oduševljava svojim izgledom i glamuroznim stilom. Kada je reč o održavanju forme, Nebahat ističe da je redovno vežbala, ali da je prestala zbog čestih upala grla. Takođe, pridržava se zdrave ishrane i rutine čišćenja lica pre spavanja, što joj pomaže da održi svoj mladoliki izgled.


Nebahat Čehre, turska glumica čija je lepota neuništiva, prošla je kroz mnoge životne izazove, ali je ostala ikona i inspiracija mnogima širom sveta. Njena priča o ljubavi, tragediji i borbi za ljubav i porodicu, ostavlja snažan utisak i podseća nas na snagu ljudskog duha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading