SRPSKA GLUMICA KRIJE INTIMU KAO ZMIJA NOGE: Muž joj je uticajna ličnost, i SVI ga dobro znate, a brata monaha skoro ne pominje (FOTO)

Autor:

Lifestyle

12.04.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug glumice Nataše Marković je nekima dobro poznat.

SRPSKA GLUMICA KRIJE INTIMU KAO ZMIJA NOGE: Muž joj je uticajna ličnost, i SVI ga dobro znate, a brata monaha skoro ne pominje (FOTO)

Foto: ATA Images

Glumica Nataša Marković, poznata po svojoj suzdržanosti kada je reč o privatnom životu, ipak je nedavno otkrila nekoliko zanimljivih detalja. Iako je godinama u braku sa novinarom Zoranom Ćirjakovićem, retko se pojavljuju zajedno u javnosti i čuvaju svoju intimu. Nataša je istakla da je važno da se partneri poklapaju u interesovanjima, ali da je takođe u redu i da budu različiti jer im to omogućava da jedno drugom proširuju vidike.

Bliznakinja i brat monah

Nataša Marković ima bliznakinju, sa kojom je podelila svoje detinjstvo, ali su ipak dve potpuno različite osobe. Iako su išle u isti razred i sedele u istoj klupi, Nataša ističe da su imale odvojena interesovanja, poput muzičke škole gde su svirale različite instrumente. Osim bliznakinje, Nataša ima i brata monaha, o kome se malo zna. Ona je istakla da izuzetno poštuje njegovu odluku i da svako treba da sledi svoj put, bez obzira na to koliko se razlikuje od tuđih očekivanja, piše "Kurir".

Foto: ATA Images

Glumica Nataša Marković poznata je po svojoj suzdržanosti kada je reč o privatnom životu


Shvatanje sreće i životnih izbora

Nataša Marković takođe je podelila svoje duboko shvatanje sreće i životnih izbora. Ona ističe da je svako srećan na svoj način i da je to vrlo individualno. Takođe, naglašava da je sreća rezultat truda i rada, te da ne dolazi sama po sebi. Iako priznaje da postoje problemi koje kao i svi drugi moraju da prevaziđu, Nataša ističe da je srećna i da je postizanje sreće proces koji zahteva napor i posvećenost.

Nataša Marković je uspela da održi svoju privatnost i da istovremeno podeli nekoliko zanimljivih detalja o svom intimnom životu, stavljajući akcenat na važnost poštovanja različitosti i individualnosti u partnerstvu i porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading