KADA SAM SAZNALA DA MI MUŽ UMIRE OD RAKA PRETVORILA SAM SE U NAPALJENU TINEJDŽERKU: Poražavajuće vesti dovele su do OVOGA (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je njenom mužu dijagnostikovan terminalni rak, Stejsi Hil je očekivala da će osetiti tugu i bezgraničnu ljubav.

KADA SAM SAZNALA DA MI MUŽ UMIRE OD RAKA PRETVORILA SAM SE U NAPALJENU TINEJDŽERKU: Poražavajuće vesti dovele su do OVOGA (FOTO)

Foto: Instagram/@stacey_heale

Porodica

Emocije koje su pogodile majku dvoje dece bile su neočekivane i neopisive. Ona je osećala i bes, ali i ponovnu želju za intimnim odnosima.

- Bila sam zaista šokirana osećanjima koja sam imala. Iznenada sam imala libido. Osećala sam se kao napaljeni tinejdžer nakon godina gubitka svakog zadovoljstva zbog naših života. Iznenadilo me je, ali došlo je iz mesta preživljavanja koje svakako nije racionalno. Bio je to bizaran način mog mozga da me natera da izbrišem traumatski događaj. Onog dana kada je Greg ušao u bolnicu da započne negu na kraju života, osetila sam ovaj električni teror i htela sam da se nokautiram. Mislila sam da to znači neke duboke, mračne probleme, ali kada sam proguglala, otkrila sam da nisam čudovište. Ta želja je imala ime i nije ništa novo. Kada vidite smrt, privuče vas život i morate da osetite nešto drugo jer je bol tako intenzivan - rekla je Stejsi Hil, prenosi "San".

Foto: Instagram/@stacey_heale

Greg je bio bolestan pet godina

Ispovest je napisala nakon što je njen suprug preminuo kada je imao 44 godine. Ona je ostala sama da brine o dve ćerke.

- Pokušavala sam da pronađem glasove koji govore o iskustvu koje sam imala. Iako postoje knjige, blogovi i podkasti, nedostajalo je detalja jer želimo da saznamo sve, čak i doktore i medicinske sestre. Sve što sam pročitala o tuzi je bilo formulisano i nije bilo ono što sam doživljavala. Osećala sam pravi bes.

Stejsi i Gregu je rečeno, na dan kada je njihova najmlađa ćerka proslavila svoj prvi rođendan, u novembru 2016, da ima rak creva u četvrtoj fazi i sekundarni rak pluća.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stacey Heale (@stacey_heale)

Njegove mogućnosti lečenja su bile ograničene i Stejsi je pokrenula akciju prikupljanja sredstava koja je Gregu omogućila pristup lečenju koje NHS ne pokriva. Narednih pet godina oni su se mučili, a veza im je postala jača. On je pre smrti ubedio da napiše knjigu.

Greg i ona su se venčali u avgustu 2018. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading