OBILAZILA SAM KAFIĆE I TRAŽILA MUŠKARCE ZA ODNOSE: To još uvek traje, a sve je počelo ZBOG OVOGA

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve mi je dozlogrdilo i razvela sam se, priča žena u ispovesti.

OBILAZILA SAM KAFIĆE I TRAŽILA MUŠKARCE ZA ODNOSE: To još uvek traje, a sve je počelo ZBOG OVOGA

Foto: shutterstock

Jedna neimenovana Britanka otvorila je dušu i podelila svoje iskustvo. U pitanju je se*sualno ponašanje koje je dovelo do unutrašnjeg sukoba i osećaja krivice. Njena priča otkriva duboke emotivne i psihološke slojeve koji stoje iza njenog ponašanja. Nakon nesrećnog braka, ova žena je očajnički tražila sreću, ali umesto toga našla se u začaranom krugu usputnih se*sualnih odnosa s muškarcima koje je tek upoznala. Njen emotivni bol i traženje izlaza iz nesigurnosti doveli su je do konstantnog opijanja u barovima kako bi lakše stupila u kontakt s muškarcima.

- Imam 43 godine, a 19 godina sam bila sam u braku s čovekom koji me sve vreme varao, prvi put nedugo nakon što smo se vratili s medenog meseca. Nakon svih tih godina mi je sve dozlogrdilo i razvela sam se. To njemu nije bilo nikakvo iznenađenje. Verovatno se i pitao zašto ga nisam ostavila i pre - dodala je.

Foto: shutterstock

Nakon razvoda bilo joj je teško da se "pokrene" i pronađe ljubav

Dve godine nakon razvoda je samo sedela kod kuće i nije radila.

- Jedne večeri javila mi se jedna stara prijateljica i predložila da se nađemo na piću. Sva srećna što ću nakon dugo vremena izaći napolje, pristala sam. Nakon sat vremena čekanja u kafiću da se pojavi, poslala mi je poruku da ipak neće doći. Bila mi je muka od pomisli da se vratim kući u prazan stan. Ostala sam, a nakon nekog vremena muškarac mojih godina mi je prišao i pitao me imam li nešto protiv da se sedne sa mnom. Pristala sam i uskoro smo se zapričali o svemu i svačemu - prisetila se.

Kaže da je tada posle dugo vremena razgovarala sa nekim, a da je neko slušao.

- Predložio mi je da odemo kod njega na još jedno piće nakon čega bi me otpratio kući. Bilo nam je zabavno i ostala sam da prespavam. To je bio fantastičan osećaj da te neko želi. Nastavili smo se još neko vreme da se viđamo, sve dok nije dobio posao van zemlje - nastavila je, piše  "24 sata hr".

- Umesto da sam bila žalosna zbog njegovog odlaska, odlučila sam da nastavim da izlazim u barove. Istražila sam klubove i barove u tom delu grada i upoznala sam mnogo interesantnih muškaraca. Većina tih upoznavanja se završila se*som. Navikla sam se na ovakav život i odlučila sam da redovno izlazim sama napolje i da tražim muškarce koji bi mi bili dobri se*sualni partneri. Da to ne radim, bila bih usamljena - zaključila je. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading