ČUVAM SPISAK SVIH MUŠKARACA SA KOJIMA SAM SPAVALA JER SAM TAKO NAUČILA VAŽNU LEKCIJU: U ovoj državi se baš pokazala!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim muškaraca, uživala je u društvu nekoliko žena u svingerskim odmaralištima, se*s klubovima i na otvorenom.

ČUVAM SPISAK SVIH MUŠKARACA SA KOJIMA SAM SPAVALA JER SAM TAKO NAUČILA VAŽNU LEKCIJU: U ovoj državi se baš pokazala!

Foto: shutterstock

Britanka Almara Abgarian nedavno je naišla na zgužvani komad papira koji sadrži spisak muškaraca sa kojima je spavala. Ona je na papiru želela da zabeleži sve svoje avanture. Godinama kasnije, Almara je zapisivala imena muškaraca, ponekad označavajući ih kao "Ragbi igrač" ili "velški tip", kao i državu u kojoj su se njihovi susreti odvijali. Iako je prvobitno vodila spisak  kako ne bi zaboravila svoje partnere, sada kada je pronašla taj papir, vratio joj se osmeh na lice.

Putovanja i avanture

Almara se prisetila vremena provedenih u Australiji, tokom kojih je njen spisak znatno porastao. Opisala je svoje partnere kao zgodne, preplanule i šarmantnog naglaska, što je rezultiralo nizom nezaboravnih iskustava. Osim muškaraca, uživala je u društvu nekoliko žena u svingerskim odmaralištima, se*s klubovima i na otvorenom. Ipak, ističe da se najviše seća osećaja koje je imala s partnerima, više nego detalja njihovih susreta, prenosi "24 sata hr".

Foto: shutterstock

Devojka je čuvala spisak gde je beležila sa kime je sve imala intimne odnose

Životne lekcije

Almara je naglasila da je vođenje se*sualne liste za nju postalo više od pukog zadržavanja sećanja. Kroz nju je naučila mnoge životne lekcije i rešila se stigme koja je okruživala njen se*sualni život. Iako je imala i "sušnih" razdoblja, kao i teških trenutaka nakon raskida, Almara smatra da ju je vođenje spiska naučilo da prihvati svoje prošle greške i napreduje.

Saveti za vođenje se*sualne liste

Almara je iznela nekoliko saveta za one koji razmišljaju o vođenju svoje se*sualne liste. Preporučila je odabir sigurnog mesta za čuvanje informacija, kao i vođenje spiska samo ako to zaista želite. Takođe je istakla da nije obavezno deliti ovakve privatne informacije s drugima, prenosi "24 sata hr".

Iako više ne oseća potrebu da vodi spisak kao ranije, Almara je zadržala svoju se*sualnu listu kao podsetnik na svoje prošle avanture. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading