MISLE DA SAM GLUPA JER ŽELIM DA SPAVAM SA 600 MUŠKARACA DO KRAJA GODINE: Svi me OSUĐUJU, a ne uzimaju u obzir OVO

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smatra da njen apetit za intimne odnose nije problematičan, te ne shvata zašto je žene osuđuju kada muškarci rade isto što i ona.

MISLE DA SAM GLUPA JER ŽELIM DA SPAVAM SA 600 MUŠKARACA DO KRAJA GODINE: Svi me OSUĐUJU,  a ne uzimaju u obzir OVO

Foto: instagram/anniekknight

Kreatorka sadržaja za odrasle Eni Najt je poznata po tome da otvoreno govori o svojim se*sualnim interesovanjima na Internetu. Manekenka je dospela na naslovnice jer je prošle godine rekla da je imala odnose sa 300 muškaraca, a sada kaže da želi da udvostruči taj broj.

Nakon što je 2023. spavala s 300 muškaraca, Eni (26) iz Australije kaže da želi da to poveća na 600. Govoreći o svom cilju, plavokosa lepotica – koju redovno nazivaju "se*sualno najaktivnijom ženom u Australiji" – rekla je da bi trebalo da spava sa kime ona želi. Mnoge je osuđuju zbog njenog intimnog apetita, dok muškarci to ne rade.

- To što sam bila u industriji zabave za odrasle naučilo me da će me žene osuđivati jer živim svoj život i imam takav apetit u krevetu. Doslovno se ponašam na isti način kao i većina muškaraca u svetu, ali me osuđuju zbog onoga što radim. To je smešno - istakla je ona za "Dejli star".

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/anniekknight/

Eni želi da spava sa 600 muškaraca

Eni kaže da je ljudi često pogrešno shvataju da je glupa samo zato što voli se*s.

- Postoji lažno uverenje da nekako nisam inteligentna zbog svog se*sualnog apetita. Zanimljivo, taj isti narativ nije impliciran o muškarcima koji se ponašaju na isti način. Daju im se slatki nadimci, a meni se rugaju jer jednostavno želim istu stvar - iskreno govori.

- Možda čak pokušam da povećam broj se*sualnih odnosa za sledeću godinu – s 365 na 600! Već sam na 100, ali ovo me sad navelo na razmišljanje, čemu ću težiti - najavljuje.

Njen atraktivan izgled pomogao joj je da postane jedna od najboljih zvezda OnliFansa, jer tvrdi da od stranice zarađuje 150.000 dolara (118.000 funti). Ove nedelje je ipak priznala da je "mnogo toga žrtvovala" kako bi postala tako uspešna na stranici za odrasle. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading