MELOUN IZNENAĐEN ŠTO UOPŠTE IGRA! Nikola Jokić nastupa u BOLOVIMA! Da li SRBIJA treba da STRAHUJE pred Olimpijske igre?!

Autor:

Sport

30.03.2024

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izjava američkog stručnjaka podigla je zabrinutost ovdašnje javnosti.

MELOUN IZNENAĐEN ŠTO UOPŠTE IGRA! Nikola Jokić nastupa u BOLOVIMA! Da li SRBIJA treba da STRAHUJE pred Olimpijske igre?!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su na domaćem terenu od ekipe Minesote rezultatom 98-111, a Nikola Jokić pružio je novu izvanrednu partiju,  postigavši čak 32 poena  za 37 minuta provedenih na terenu. 

Nova MVP partija, nažalost, ne donosi dobre vesti. I na utakmici je bilo jasno da se Nikola malo muči, a na konferenciji za medije posle duela, istakao je da se nalazi u konstantim bolovima, toliko da mu je to postalo normalno stanje. 

- Veoma verujem medicinskom delu tima i doktorima, tako da videćemo. Nadam se da ću biti bolje, bar toliko da ne osećam bol svaki put kada šutiram. Navikao sam na bol, to je postalo normalno za mene - istakao je Somborac posle utakmice. 

 

 

Ljubitelji sporta kod nas veoma su ostali usplahirani ovim rečima, a trener Denvera, Majkl Meloun, uopšte nije umirio razuzdane snove srpskih navijača. 

- Bio sam iznenađen što je večeras igrao, da budem sasvim iskren. Njegov zglob je zaista zadavao mnogo problema, a Nikola je momak koji igra i prolazi kroz mnoge stvari, u kojima većina momaka ne bi odigrala - rekao je Majk Meloun.

Foto: Tanjug/AP

Majkl Meloun

Kada se zbroje ove dve, u najmanju ruku, zabrinjavajuće izjave, sam se nameće zaključak - Svetislav Kari Pešić će možda imati velike probleme ako već planira da kroji tim oko dvostrukog MVP igrača najjače lige planete.

Podsećamo da su Olimpijske igre za nekih četiri meseca (26. jula). Sudeći po formi u kakvoj se nalaze Denver Nagetsi, nikoga ne bi trebalo da iznenadi ukoliko ekipa iz Kolorada ode do samog kraja u NBA. Svakako priželjkuju odbranu šampionskog trona, a bez svog glavnog igrača, to nikako neće biti opcija. 

Somborac je sam izrazio nelagodnost u tome da dolazi poslednji na okupljanje reprezentacije kao poslednji, iako treba da predstavlja uzadnicu ekipe. 

Ukoliko bi izabranici Majkla Melouna dogurali do završnice, finale bi moglo da traje do 23. juna. Čak i finale Zapadne konferencije bi ostavilo Nikolu u igri do kraja maja, što znači da najgori slučaj kaže - teško da ćemo ga gledati ove godine u dresu nacionalnog ima.  

Kada je sve ovo rečeno, a poznato je da Jokić igra u bolovima, da li je realno očekivati ga u reprezentaciji posle sezone sa toliko tereta?

Odgovor na to zavisiće kako od uspeha Denvera, tako i od razvoja i tretiranja povrede gorostasnog Somborca.

 

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading