NIKOLA JOKIĆ MORA DA BUDE MVP! Novi NBA presek govori: SOMBORAC JE APSOLUTNI FAVORIT!

Autor:

Sport

29.03.2024

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško da će iko moći da ga smakne sa trona.

NIKOLA JOKIĆ MORA DA BUDE MVP! Novi NBA presek govori: SOMBORAC JE APSOLUTNI FAVORIT!

Foto: Twitter/nuggets

Nikola Jokić

Nikola Jokić, srpski košarkaš, gotovo je siguran u osvajanje prestižne nagrade za najkorisnijeg igrača NBA lige treći put. Sa još devet utakmica do kraja ligaškog dela, Jokić je i dalje prvi na listi najboljih igrača, što ga svrstava u glavnog favorita za osvajanje MVP titule treći put.

Iako se bori sa bolovima u levom kuku i donjem delu leđa, Jokić je nastavio da pruža izvanredne partije na terenu, ostvarujući impresivne statistike u poslednjih pet utakmica.

 

 

Zanimljivo je da se na drugo mesto liste najboljih igrača NBA lige popeo Luka Dončić, takođe neamerički igrač. Dončić je pokazao sve bolju igru, što je rezultiralo usponom Dalas Maveriksa na tabeli. Ova činjenica dodatno naglašava da od prvih pet najvećih favorita čak četvorica nemaju američki pasoš, što je neobičan i interesantan podatak.

Tokom poslednjih pet utakmica, Jokić je beležio prosečno 29 poena, 12,5 skokova, 7,8 asistencija i 1,5 ukradenih lopti, što jasno pokazuje njegovu izuzetnu igračku kvalitetu. Iako je Denver doživeo neuspeh u utakmici protiv Finiksa, Jokićeva igra i dalje ostaje impresivna.

Pored Jokića i Dončića, na listi najboljih igrača NBA lige nalaze se i drugi talentovani igrači poput Šaj Gildžeus-Aleksandera, Janisa Adetokumpa, Džejsona Tejtuma, Domantasa Sabonisa, Kevina Durenta, Devina Bukera, Entonija Dejvisa i Kavaja Lenarda. Ova lista pokazuje raznolikost i talentovanost igrača koji se takmiče u NBA ligi.

Uzbuđenje oko Jokićevog potencijalnog osvajanja MVP titule treći put raste kako se sezona bliži kraju. S obzirom na njegovu dosadašnju izuzetnu igru, nije iznenađujuće što ga mnogi smatraju glavnim favoritom za osvajanje ove prestižne nagrade. Sledimo sa nestrpljenjem razvoj događaja u NBA ligi i pratimo uspone i padove najboljih igrača u borbi za MVP titulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading