KAKAV JOKIĆ, STRAŠAN JOKIĆ! Srpski centar ISPRED SVIH! Dodatno učvrstio poziciju!

Autor: M. M.

Sport

01.03.2024

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahuktava se u NBA ligi, a Srbin dominira.

KAKAV JOKIĆ, STRAŠAN JOKIĆ! Srpski centar ISPRED SVIH! Dodatno učvrstio poziciju!

Foto: www.profimedia.rs

Sezona u najjačoj ligi sveta se polako bliži kraju, a ekipama se pruža poslednja prilika da se bore za što bolju poziciju pred start doigravanja. Međutim, ovo je i deo godine u kom pretendenti na individualne nagrade pokazuju sve bolje igre. Trenutno, jedan od najupečatljivijih primera je upravo Nikola Jokić, koji dominira NBA ligom nakon Ol-star pauze.

Nakon učešća na Ol-star vikendu, Jokić je igrao još bolje, učvrstivši prvo mesto u NBA trci. Tripl-dabl protiv Vašingtona, sa 21 poenom, 19 skokova i 15 asistencija, samo je bio uvod u niz impresivnih partija. Protiv Portlanda, zabeležio je 29 poena, 15 skokova i 14 asistencija, dok je protiv Golden Stejta postigao 32 poena uz po 16 skokova i asistencija. Nastavio je u istom ritmu protiv Sakramenta, ostvarivši još jedan tripl-dabl, dok je protiv Majamija imao nešto slabiji učinak, ali i dalje impresivan - 18 poena, 11 skokova i sedam asistencija.

Nakon ovih sjajnih partija, Jokić se učvrstio na prvom mestu u trci za najkorisnijeg igrača lige - MVP. Iza njega se nalazi Šej Gildžus Aleksander, potom Janis Adetokompo, Džejson Tejtum i Luka Dončić. Desetoricu najboljih popunjavaju još i Domantas Sabonis, Donovan Mičel, Entoni Dejvis, Kavaj Lenard i Kevin Durent.

Nikola Jokić nastavlja da oduševljava ljubitelje košarke svojim izuzetnim umećem, a njegove partije nakon Ol-star pauze su samo potvrda njegove dominacije u NBA ligi. S nestrpljenjem se očekuju njegove naredne nastupe i moguće rekorde koje će oboriti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading