"NIŽE LIGE" S DOBITNICIMA ADMIRALBET NAGRADA: Pogledajte kako je to izgledalo u Baroševcu! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.03.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda i povratnik ponos su Baroševca

"NIŽE LIGE" S DOBITNICIMA ADMIRALBET NAGRADA: Pogledajte kako je to izgledalo u Baroševcu! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

U novoj emisiji "Niže lige" na Republici posetili smo Fudbalski klub Mladost iz Baroševca, ujedno i dobitnike garniture dresova u januarskoj AdmiralBet akciji "Nedobitni tiketi".

Pored toga što smo im uručili poklone, razgovarali smo s Lazarom Milovanovićem, igračem-povratnikom, i legendom kluba Draganom Božićem Kandom.

Lazar ne krije da se vratio kao pojačanje ekipi, te se nada da će uspeti da im pomogne za ulazak u viši rang, dok se Kanda prisetio kako je klub izgledao dok je on igrao fudbal. Ceo život je u fudbalu, promenio je niz klubova, ali se uvek vraćao u Mladost, gde je u jednom trenutku pionirima bio trener.

Kako je poseta izgledala, pogledajte u novoj epizodi emisije "Niže lige", koja je na Jutjub kanalu Republika news.

Zbog finansijske situacije klub je imao problema, ali su iz svega uspeli da izađu kao pobednici i spasu klub koji sledeće godine proslavlja 90 godina postojanja.

Otkrili su nam svoje planove i ambicije, a kako je uprava sastavljena od mladih ljudi željnih pobeda i uspeha, svi oni koji su uz Mladost veruju u njihovu borbu i krajnju pobedu - ulazak u rang više!

Inače, danas počinje nova AdmiralBet akcija "Nedobitni tiketi", pa vas pozivamo da i vaši klubovi učestvuju i možda baš vi osvojite novu garnituru dresova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading