DERBI NA STARTU PROLEĆNOG DELA: Stadion u Beškoj će biti mali da primi sve zainteresovane za duel sa Jedinstvom!

Autor:

Sport

01.03.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Rumenke se tokom jeseni odlično pokazao, sada stiže na megdan odlično pojačanom Hajduku.

DERBI NA STARTU PROLEĆNOG DELA: Stadion u Beškoj će biti mali da primi sve zainteresovane za duel sa Jedinstvom!

Foto: FK Hajduk Beška

U okviru 16. kola Vojvođanske lige Jug ekipa Hajduka iz Beške na prolećnoj premijeri ugostiće sastav Jedinstva iz Rumenke.

Republika

Subotnji domaćin nakon pet godina vratio se u zonski stepen takmičenja, i u povratničkoj sezoni je već istakao kandidaturu za najviši plasman. Sastav Hajduka je zimsku pauzu proveo na petoj poziciji sa 22 osvojena boda, i na proleće će pokušati da se taj plasman dodatno popravi.

Čelni ljudi kluba iz Beške bili su jako aktivni za vreme transfer pijace, plan je bio da se igrački kadar ojača isključivo fudbalerima iz viših rangova takmičenja, i u tome su u velikoj meri uspeli. Tim Hajduka je po mnogima dosta jači u odnosu na prvi deo sezone, i po nekim projekcijama po imenima je u TOP 3 u ligi.

Siniš Tatić, direktor kluba je za naš portal povodom prolećne premijere izjavio.

- Približio nam se i početak prve utakmice u ovoj polusezoni, igramo kući po nama derbi Vojvođanske lige u ovoj utakmici mogao bi se već prelomiti mnogo, jer upravo je Rumenka naš cilj pošto zauzima treće mesto. Pripreme su završene uspešno, atmosfera je odlična kako među igračima, tako i svim ljudima oko kluba i jedva čekamo da u subotu pred svojim navijačima izađemo na teren. Nadamo se da će Beška ostati neosvojiva tvrđava jer da podsetimo ne znamo za poraz od novembra 2022. godine na svom terenu.

Republika

Foto: FK Hajduk Beška

Veruju u Beškoj da mogu do trijumfa

Što se tiče subotnjih gostiju iz Rumenke, oni se trenutno nalaze na trećoj poziciji koja po nekim projekcijama garantuje šansu da se ekipa bori za viši rang preko baraža. Zaostatak Jedinstva od lidera je dva boda, dok je drugo mesto koje sigurno vodi u baraž na samo jedan bod udaljeno, pa se ekipa može umešati i u borbu za TOP 2.

Što se tiče prelaznog roka u redovima Jedinstva, rezultati iznad očekivanja mnogih, uz odlične igre, doveli su do toga da stignu određene ponude za pojedine igrače, koje su na kraju prihvaćene. Uprava je pokušala da ove zime nadomesti sve odlaske, a koliko je u tome uspela imaćemo priliku da vidimo već u subotu u Beškoj.

Prvi duel ova dva tima bio je jako interesantan, isti je završen pobedom Jedinstva u Rumenci rezultatom 2:1.

Hajduk (Beška) - Jedinstvo (Rumenka)

Subota, 2. mart od 14.30

Stadion u Beškoj

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading