POBEDNIK MOŽE BITI SAMO JEDAN: Atmosfera doseže tačku ključanja - veliki derbi odlučuje i o šampionu! "NIŽE LIGE" će i ovoga puta biti u epicentru zbivanja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.03.2024

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije Večiti, ali jeste veliki derbi o kojem će se danima u gradu pripovedati.

POBEDNIK MOŽE BITI SAMO JEDAN: Atmosfera doseže tačku ključanja - veliki derbi odlučuje i o šampionu! "NIŽE LIGE" će i ovoga puta biti u epicentru zbivanja!

Foto: OFK Kopaonik 1931 Brus

Nešto više od nedelju dana ostalo je do novog Večitog derbija u kojem će Crvena zvezda na stadionu "Rajko Mitić" dočekati aktuelnog lidera ekipu Partizana, a uoči duela crveno i crno-belih, na istočnim padinama Kopaonika biće odigran veliki derbi grada Brusa.

 

Prethodnog vikenda startovao je prolećni deo sezone u okviru Prve rasinske okružne lige, a već u subotu 2. marta očekuje nas derbi susret u kojem će lider na tabeli i jesenji šampion OFK Kopaonik 1931 dočekati gradskog rivala, ekipu FUD-a koja u utakmicu svih utakmica ulazi sa pete pozicije, ali i 15 bodova zaostatka u odnosu na gradskog rivala.

Obe ekipe su prethodnog vikenda ostvarila trijumfe. OFK Kopaonik 1931 je na gostovanju u Milutovcu slavio nad Poletom 57 rezultatom 3:0, dok je FUD na svom terenu sa 4:1 bio bolji od Trudbenika iz Stalaća, tako da i jedni i drugi u predstojeći duel ulaze "dobro raspoloženi".

 

 

- Prva rasinska okružna liga:

OFK Kopaonik 1931 (Brus) - FUD (Brus)

Stadion: Gradski stadion u Brusu

Datum: Subota, 2. mart

Početak: 15 časova

Prema informacijama koje dobijama sa lica mesta, stadion u Brusu će biti ispunjen do poslednjeg mesta, a u Brusu će se naći i ekipa "Nižih liga" koja će vam preneti utiske sa velikog gradskog derbija, a specijalnu emisiju o duelu velikih rivala imaćete priliku da pogledate u petak 8. marta, samo dan uoči odigravanja Večitog derbija.

- Parovi 17. kola Prve rasinske okružne lige:

Bošnjane (Bošnjane) - Rubin (Donji Stupanj)

Parunovac (Parunovac) - 13. April (Lomnica)

Trudbenik (Stalać) - Mačkovac (Mačkovac)

OFK Kopaonik 1931 (Brus) - FUD (Brus)

Gradina (Pejovac) - Polet 57 (Milutovac)

Jastrebac (Veliki Šiljegovac) - Čitluk (Čitluk)

Sloga (Lozna) - Borac (Bivolje)

Dedina (Dedina) - Sloga (Ćićevac)

Sloga (Dašnica) - Gornji Stepoš (Gornji Stepoš)

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading