SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Travnata podloga je u idealnom stanju - igrači će imati sve uslove da pruže maksimum! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.03.2024

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerna tri osvojenja boda treba potvrditi i na domaćem terenu.

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Travnata podloga je u idealnom stanju - igrači će imati sve uslove da pruže maksimum! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Mladost GAT

Prethodnog vikenda startovao je prolećni deo takmičenja u okviru Prve lige Srbije, a jedna od rezultatskih senzacija zabeležena je na užičkom stadionu "Radomir Antić" gde je novosadska Mladost GAT rezultatom 2:0 savladala domaću GFK Slobodu.

 

Navedenim ostvarenjem popularni "gatovci" su najavili berićetnu polusezonu u kojoj su sve klupske ambicije usmerene ka očuvanju statusa člana drugog stepena srpskog klupskog fudbala.

U ovom momentu ekipa sa novosadskog "satelita" je ostvarila skor od tri pobede, devet remija i isto toliko poraza i sa ukupno 18 osvojenih bodova zauzima 13. poziciju na tabeli sa šest bodova deficita u odnosu na rivala u predstojećem meču, gornjomilanovački Metalac.

Kako bi što spremnije dočekali jedan od verovatno i najvažnijih mečeva u aktuelnoj sezoni, u redovima Mladosti GAT čine sve kako bi fudbaleri imali što bolje uslove, a na osnovu fotogrfija koje stižu sa "GAT Arene" jasno je da se teren nalazi u savršenom stanju i igrači će imati sve uslove da prikažu sve ono što znaju i mogu u datom momentu.

 

- Prva liga Srbije, 22. kolo:

Mladost GAT (Novi Sad) - Metalac (Gornji Milanovac)

Stadion: "GAT Arena", Novi Sad

Datum: Subota, 2. mart

Početak: 13 časova

Glavni sudija: Stefan Filipović

U slučaju trijumfa, domaća ekipa stići na samo tri boda od "sigurne luke" što će svakako biti dodatni motiv da se pruži maksimum. Sa druge strane i u redovima Gornjomilanovčana su svesni da im uspeh donosi možda i ključne bodove u borbi za očuvanje statusa prvoligaša.

- Prva liga Srbije, 22. kolo:

Inđija Toyo Tires (Inđija) - Mačva (Šabac)

OFK Vršac (Vršac) - GFK Sloboda (Užice)

Mladost GAT (Novi Sad) - Metalac (Gornji Milanovac)

Smederevo 1924 (Smederevo) - Jedinstvo (Ub)

Radnički (Sremska Mitrovica) - Radnički (Novi Beograd)

Kolubara (Lazarevac) - GFK Dubočica (Leskovac)

Tekstilac (Odžaci) - RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad)

OFK Beograd (Beograd) - RFK Grafičar (Beograd)

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading