DOBILI SMO PRVOG ŠAMPIONA LIGA PETICE! U Francuskoj sve po starom!

Autor:

Sport

28.04.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

PSŽ je ponovo prvak svoje zemlje.

DOBILI SMO PRVOG ŠAMPIONA LIGA PETICE! U Francuskoj sve po starom!

Foto: Tanjug/AP

Ašraf Hakimi

Fudbaleri Pari Sen Žermena su novi/stari prvaci Francuske! I to ne svojom zaslugom - tačnije, barem ne kada je u pitanju ovaj "finalni udarac".

Fudbalski klub Lion ostvario je pobedu na svom stadionu nad ekipom Monaka rezultatom 3:2, u utakmici koja je bila od izuzetnog značaja za oba tima. Ovj trijumf nije samo doneo tri boda Lionu, već je imao i ključni uticaj na konačan ishod Lige 1.


Ovom pobedom, igrači Liona nisu samo obradovali svoje navijače, već su i fudbaleri PSŽ-a proslavili osvajanje titule šampiona Lige 1.
 


Pre utakmice, Monaku je bila potrebna pobeda kako bi zadržao makar teoretsku šansu za osvajanje titule. Međutim, poraz na gostovanju Lionu značio je da su šanse za osvajanje prvog mesta nestale, pa je PSŽ zacementirao prvu poziciju.

 

Kada je u pitanju sam meč, kapiten Monaka, Visam Ben Jeder, bio je neumoran na terenu i postigao je oba gola za svoj tim, prvi već u prvom minutu utakmice. Njegova izuzetna igra nije bila dovoljna da Kneževima donese bar bod, ali je definitivno ostavio sjajan utisak.


Domaći tim je brzo odgovorio golovima Aleksandera Lakazeta i Saida Benrame, odlazeći na odmor sa golom prednosti. Ipak, Ben Jeder je ponovo zatresao mrežu sredinom drugog poluvremena, a treći gol mu je poništen zbog ofsajda. U finišu meča, odlučujući gol postigao je Malik Fofana, nakon sjajne asistencije od strane Lakazeta, donoseći Lionu sva tri boda.

Nemanja Matić je bio nezamenjiv za domaći tim, odigravši ceo meč i pružajući značajan doprinos u veznom redu Olimpika. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading