OVAJ ČOVEK JE "PREŠAO IGRICU": Ferštapen osvojio Kinu!

Autor:

Sport

21.04.2024

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neprikosnoven je na vrhu.

OVAJ ČOVEK JE "PREŠAO IGRICU": Ferštapen osvojio Kinu!

Foto: twitter.com

Trijumf Maks Ferštapena na Velikoj nagradi Kine

Maks Ferštapen, vozač Red Bula, ostvario je još jednu impresivnu pobedu na Velikoj nagradi Kine, petoj trci u ovogodišnjoj sezoni Formule 1. Sa više od deset sekundi prednosti u odnosu na Landa Norisa u Meklarenu, "pobesneli Maks" je demonstrirao svoju dominaciju na stazi i upisao četvrtu pobedu u sezoni. Ovaj trijumf potvrđuje da je Holanđanin glavni favorit za osvajanje četvrte titule svetskog prvaka u nizu.

Dominacija u generalnom plasmanu

Sa 110 osvojenih bodova, Maks Ferštapen se nalazi na čelu generalnog plasmana, dok ga sa 85 bodova prati njegov kolega iz Red Bula, Serhio Peres. Ova dominacija Red Bula u prvenstvu Formule 1 dodatno naglašava njihovu snagu i konzistentnost u ovoj sezoni.


Uspon Meklarena

Lando Noris iz Meklarena zauzeo je drugo mesto na trci, što predstavlja značajan uspeh za ovaj tim. Njihov povratak u vrh Formule 1 primećen je tokom ove sezone, a plasman Britanca na podijumu dodatno potvrđuje kvalitet vozača i rast tima.

Naredni izazov - Velika nagrada Majamija

Nakon uspeha u Kini, timovi i vozači se okreću ka narednom izazovu - Velikoj nagradi Majamija, koja će se održati od 3. do 5. maja. Očekuje se da će ova trka doneti nove uzbudljive trenutke i borbu za bodove među vodećim ekipama u prvenstvu. Videćemo hoće li iko uspeti da priđe Ferštapenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading