GUNDOGAN OKRIVIO SAIGRAČA ZBOG ŠOKANTNOG PORAZA OD PSŽ: "On je pogrešio!"

Autor:

Sport

17.04.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemcu je baš teško pao poraz.

GUNDOGAN OKRIVIO SAIGRAČA ZBOG ŠOKANTNOG PORAZA OD PSŽ: "On je pogrešio!"

Foto: Getty images

Ilkaj Gundogan, fudbaler Barselone, nije štedeo kritike na račun svojih saigrača nakon poraza od Pari Sen Žermena u četvrtfinalu Lige šampiona. Nakon što je Barselona imala ukupan rezultat 4-2 u svoju korist, Arauho je dobio crveni karton što je preokrenulo tok utakmice. Urugvajski defanzivac je isključen nakon što je oborio napadača PSŽ Barkolu kao poslednji igrač odbrane.

Gundogan je izneo svoje mišljenje o isključenju defanzivca Barse, sugerišući da je trebalo da dozvoli Barkoli da završava umesto što je reskirao rano isključenje.

- Jako sam razočaran. Razočaran sam zato što smo bili u jako dobroj poziciji. Ne samo posle prve utakmice, već i posle prvog gola koji smo dali. Sve je bilo u našim rukama i samo smo predali pobedu rivalu. Upravo smo pobedu dali Pari Sen Žermenu i to je deo koji me najviše nervira, počeo je Nemac pa nastavio:

- Ako ga je faulirao, onda je to crveni karton. Teško je reći. Znate, u ključnim trenucima morate biti sigurni da ćete osvojiti loptu. Ako ne, a opet ne znam da li je stigao loptu ili ne, treba da se kloniš. Više bih voleo da primim gol ili dozvolim napadaču sitaciju jedan na jedan. Neka nas golman spasi, čak i da primimo gol, ali da tako rano ostanete sa igračem manje, to ubija igru, zaključio je Gundogan.

Ovo nije prvi put da smo videli Gundogana kako javno kritikuje svoje saigrače od kada je došao u Barselonu prošlog leta. Nakon dramatičnog poraza od 2-1 protiv Real Madrida u oktobru, 33-godišnjak je priznao da ga je iznenadila reakcija njegovih saigrača iz svlačionice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading