PROŠLOSEZONSKI ŠAMPION KREĆE U ODLUČUJUĆE BITKE: Kalkulacija više nema - bodovi su preko potrebni! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.03.2024

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Bubamara" će se konačno zakotrljati i na terenima širom prestonice.

PROŠLOSEZONSKI ŠAMPION KREĆE U ODLUČUJUĆE BITKE: Kalkulacija više nema - bodovi su preko potrebni! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Kaluđerica 1969

Prethodne sezone u okviru Prve beogradske lige - "grupa C" ubedljivo su stigli do šampionskog pehara sa čak 12 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Vrčin, što im je i omogućilo plasman u viši stepen takmičenja, a posebno se mora napomenuti da je ekipa u samo 24 prvenstvena meča postigla čak 109 pogodaka.

 

Tokom prethodne jeseni fudbaleri Kaluđerice 1969 u okviru Beogradske zone zabeležil isu skor od svega tri trijumfa i 12 poraza što ih u ovom momentu pozicionira na 13. poziciji četvrtog stepena takmičenja i u predstojećim mesecima očekuje ih grčevita borba za očuvanje statusa.

Nakon gotovo puna četiri meseca pauze beogradski zonaši započinju sa odlučujućim prolećnim borbama, a već na startu očekuje ih veliko iskušenje, s obzirom ad dočekuju ekipu Umke, jedan od timova koji sa punim pravom konkurišu za najviši plasman pošto je šest bodova zaostatka u odnosu na jesenjeg lidera OFK Budućnost iz Dudovice, nadoknadiv deficit.

Kada je reč o nedavno okončanom prelaznom roku, igrački kadar se nije menjao u velikoj meri. Nekolicina momaka više neće nositi dres Kaluđerice 1969, dok novajlije tek treba da pokažu da će predstavljati istinska pojačanja.

Kako je istakao trener Goran Petković kompletan stručni štab zajedno sa igračkim kadrom učiniće sve kako bi priredilo prvorazredno čudo i sačuvalo status beogtradskog zonaša.

Kontrolne utakmice koje su odigrane tokom pripremnog perioda, odigrane su u sistemu toplo-hladno i u takvoj atmosferi očekuje se važan duel protiv ekipe Umke.

 

- Beogradska zona, 16. kolo:

Kaluđerica 1969 (Kaluđerica) - Umka (Umka)

Stadion: FK Kaluđerica

Datum: Subota, 2. mart

Početak: 14.30 časova

Glavni sudija: Martin Radojević

Rukovodstvo kluba iz Kaluđerica poziva sve svoje pristalice da u što većem broju prisustvuku prolećnoj premijeri i pomognu svojim ljubimcima da stignu do premijernih prolećnih bodova koji treba da daju vetar u leđa ekipi kako bi ostvarila ranije zacrtane klupske ciljeve.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading