ŠOKANTNA ODLUKA: Bili su primorani na ovakav potez - uoči važnog susreta napuštaju svoj stadion i grad!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.02.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uslovi na stadionu ne omogućavaju odigravanje prvenstvenih mečeva.

ŠOKANTNA ODLUKA: Bili su primorani na ovakav potez - uoči važnog susreta napuštaju svoj stadion i grad!

Foto: Printscreen

Fudbaleri Smedereva 1924 prethodne sezone u okviru Srpske lige Zapad stigli su do šampionskog pehara, čime su, nakon četiri godine sebi obezbedili povratak u drugi stepen srpskog klupskog fudbala.

 

Tokom prvog dela ovosezonskog takmičenja "oklopnici" su pružili zadovoljavajuće rezultate i u ovom momentu, nakon prvog odigranog prolećnog kola, sa skorom od sedam pobeda, deset remija i četiri poraza nalaze se na šestoj poziciji na tabeli, tako da su i dalje konkurentni kada je u pitanju osvajanje jedne od dve pozicije koje obezbeđuju plasman u elitni rang.

Prethodnog vikenda Smederevo 1924 se sa teškog gostovanja u Gornjem Milanovcu vratilo sa "bodom u džepu", s obzirom da su protiv domaćeg Metalca remizirali 0:0, a već predstojećeg vikenda očekuje ih jedan od možda i ključnih duela u borbi za vrh tabele.

Naime, Smederevo 1924 u subotu 2. marta sa početkom od 13 časova dočekuje Jedinstvo sa Uba, ali je uoči meča stigla šokantna vest za sve navijače "oklopnika".

Navedeni duel neće biti odigran na stadionu u gradu na Dunavu. Usled lošeg stanja terena Smederevci su prinuđeni da predstojeći meč odigraju u Pančevu, na stadionu Sportskog centra "Mladost".

Foto: GFK Sloboda Užice

Smederevci su prinuđeni na privremenu selidbu

 

- Prva liga Srbije, 22. kolo:

Smederevo 1924 (Smederevo) - Jedinstvo (Ub)

Stadion: Sportski centar "Mladost", Pančevo

Datum: Subota, 2. mart

Početak: 13 časova

Kako su naveli iz redova "oklopnika", čelnici Smedereva 1924 čine sve što je u njihovoj mogućnosti kako bi se travnata podloga na njihovom stadionu što pre sanirala i svi se nadaju da će stadion biti spreman za prvenstvene utakmice već 10. marta kada Smederevci dočekuju leskovačku GFK Dubočicu u okviru 24. takmičarske runde.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading