MRKELA NAJAVIO ODAKLE JE NOVO POJAČANJE ZVEZDE?! Crveno-beli skautiraju igrače iz OVE zemlje!

Autor:

Sport

30.04.2024

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Prvo, naravno, tražimo domaće, srpske igrače, zatim gledamo regionalno"

MRKELA NAJAVIO ODAKLE JE NOVO POJAČANJE ZVEZDE?! Crveno-beli skautiraju igrače iz OVE zemlje!

Foto: Starsport

Mitar Mrkela

Bliži se leto i novi prelazni rok, a sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela, otkrio je za "Nogomaniju" da klub razmatra mogućnost dovođenja slovenačkih fudbalera, ističući da oni imaju balkanski mentalitet, talenat i određenu dozu odgovornosti.

Kao i uvek, nije hteo o imenima, ali se jedno prolomilo.

Verovatno razumete da ne mogu da govorim o igračima koji ne igraju za Crvenu zvezdu? Vanja Drkušić, koga pominjete je svakako dobar igrač. Ali pratimo i druge slovenačke igrače, ne samo bekove. Slovenački igrači imaju balkanski mentalitet, imaju talenat, ali imaju i određenu dozu odgovornosti, što je njima svojstveno. Naravno, pratimo slovenačke igrače, ne samo one iz lige, već i šire. Prvo, naravno, tražimo domaće, srpske igrače, zatim gledamo regionalno. Iz iskustva znamo da se slovenački igrači brzo prilagođavaju. Ovde imamo i dobro iskustvo sa slovenačkim klubovima - rekao je Mrkela.

Republika

Foto: Starsport

Jegor Prucev

Dotakao se i Jegora Pruceva koji igra za Celje na pozajmici i sa tim timom je nedavno osvojio titulu prvaka.

Jegor Prucev je i dalje naš igrač. U dogovoru koji imamo sa Celjem postoje klauzule. Čekamo... Ako se Celje ne odluči za otkup, Jegor Prucev će se vratiti u Crvenu zvezdu. Naša skauting služba prati svaki meč Jegora Pruceva u Sloveniji i ja pratim njegov učinak. Znam da mu ide dobro, znam i da je doprineo osvajanju šampionata. Postao je zreliji igrač, to je i trebalo da se desi - zaključio je sportski direktor crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading